Home dhukungan blog FAQ Mlebu

Tuku Iklan Notifikasi Push Asli
Tuku Lalu Lintas Saka Mung $ 0.003 Saben Klik


kabar push web

Gunakake Jaringan Iklan Notifikasi Push Paling Apik Kanthi Luwih saka 701+ Yuta Pelanggan Push Aktif ing Seluruh Dunia.

Ngenalake Iklan Kabar Push Dening

pariwara push
pariwara kabar push

Apa Pariwara Push Notifikasi?

Push Notification minangka cara sing inovatif lan ramah pangguna kanggo nyambung karo target pamirsa. Sampeyan bisa nambah keterlibatan kanthi konten kanthi nyata lan menehi pengalaman pangguna sing positif kanggo para pelanggan. Iklan push notification yaiku teks utawa pesen media sing sugih, dikirim saka aplikasi pihak katelu yen pangguna milih nampa. Strategi sing ana ing notifikasi push yaiku nawakake nilai manawa konten, kupon, utawa tandha sensitif wektu, nggawa pangguna bali menyang aplikasi kasebut.

Kepiye Cara Nggawe Iklan Rich Rich?

Pangguna, sing diidini nampa kabar push bakal ndeleng iklan push sampeyan.

Iklan push ngemot Judhul, Deskripsi, logo lan Gambar. Nalika pangguna nutul kabar push, dheweke bakal pangalihan menyang aplikasi utawa situs web sampeyan.
kabar push web 01
notifikasi push sugih

1. Pangguna ngidini nampa kabar
Pangguna menehi idin kanggo nampa iklan notifikasi push.

kabar push asli
kunci push sugih sceen kunci

2. Pangguna ndeleng iklan push ing layar sing dikunci
Pangguna ndeleng iklan push banjur tutul kanggo sinau luwih lengkap babagan tawaran sampeyan.

push notifications
kabar push web

3. Pangguna menyang kaca tawaran sampeyan
Pangguna nutul pariwara notifikasi push banjur menyang kaca tawaran.

Watch Notifikasi push Ads ing tumindak

Iklan Push FroggyAds Pasinaon Case

Kampanye Nyata Saka Pengiklan Notifikasi Push Kita Klebu Bukti Screenshot

kabar push

Lotre

ROI On 643%

push notifications

Pacaran Umur 21+

332 Konversi Ing 6 Jam

lalu lintas kabar push

Lowongan

499 Dina Konversi 1

jaringan kabar push

Android App Instal

1327 Konversi dina 1 dina

notifikasi push sugih

Game Online

ROI ing 214%

pariwara kabar push

Pil Ngurangi Bobot

Bathi dina kapisan: $ 11.734,92

iklan push asli

Casino online

ROI kanthi 100% Kanthi Penawaran CPA

pariwara kabar push

Finance

ROI High Crazy ing 1838%

aplikasi kabar push

Belanja Online

457 Konversi 12 Jam Pertama

kabar push paling apik

Napa notifikasi push apike kanggo sampeyan?

Kirimake pesen iklan sampeyan sanajan pelanggan ora nggunakake situs web utawa aplikasi kasebut.

Supaya pelanggan tetep nyambung, aja pegel.

Kirim pesen sing relevan lan tepat wektu, mula konversi luwih kuwat.

Bisa diakses ing kabeh piranti.

Ngidini pangujian A / B sing gampang kanthi ngatur gambar kreatif lan konten iklan.

Nyedhiyakake statistik kanggo ngoptimalake kampanye kanthi cepet.

Notifikasi iklan push target

Jalanake Kampanye Notifikasi Push Kanggo Nggoleki Pangguna Liyane Lan Konversi sing Lebih Dhuwur!

Pesen sing bisa diklik sing dikirim dening app utawa situs web. Dheweke ngidini bisa nambah pangguna kanthi efektif karo konten sing disesuaikan kanthi nyata.

Global Reach - Inventory ing 252 GEO ... Dipercaya dening pengiklan - luwih saka 50k kampanye aktif saben dina

kabar push global

Format Iklan Notifikasi Push Asli dirancang kanggo narik perhatian pangguna kanthi ditampilake ing desktop, tablet utawa layar seluler. Saiki kasedhiya kanggo kabeh negara ing jagad iki sing duwe koneksi internet.

Sampeyan bakal seneng ngrungokake yen rega rata-rata kurang saka 45% tinimbang CPC biasa (Biaya Per Klik) kanggo klik iklan asli utawa iklan spanduk.

Iklan push-notification keuntungan utama:

Lalu Lintas Kualitas Tinggi

Pangguna pariwara push kudu langganan yen pengin nampa kabar situs web. Iki njamin 100% pamirsa pangguna nyata lan 100% lalu lintas tanpa bot.
Reach sing ora cocog

Didhukung dening kabeh browser utama lan sistem operasi, iklan push nawakake 663,000,000 pangguna nyata ing saindenging jagad ing kabeh jinis piranti.
Kinerja Luar Biasa

Iklan kabar push menehi tarif klik-tayang sing luwih dhuwur tinimbang format iklan tradisional, dadi luwih akeh konversi saka pangguna sing wis melu aktif.

Katon Pariwara sing Ora Entuk

Iklan notifikasi push dikirim sanajan pangguna sing lengganan ora browsing Internet utawa nggunakake piranti, nyebabake efisiensi sing luar biasa kanggo saben kampanye push push.
Pilihan Kustomisasi Lanjut

Temtokake materi iklan (visual / salinan). Sampeyan bisa duwe nganti 10 jinis kreatif saben kampanye kanggo tes A / B. Setel wektu lan frekuensi kampanye supaya beda karo kompetisi sampeyan.
Keamanan Merek 100%

Kabeh kreatif iklan notifikasi push dipantau nganggo algorythm pembelajaran mesin lan dicenthang kanthi manual kanggo njamin keamanan merek 100% kanggo pengalaman panganggo sing paling apik.


100% Keamanan Penipuan

Solusi kita kanthi otomatis ngilangi bot utawa kegiatan sing curiga. Mung pangguna nyata lan pamirsa nyata kanggo kampanye sampeyan.
Grup Target

Target pamirsa iklan notifikasi push dening GEO, OS, Browser, Basa, Piranti, IP lan liya-liyane ...
100% Tampilan

Iklan kabar push mesthi ditampilake ing area sing bisa dideleng kanggo pangguna, supaya bisa ditampilake ing materi kreatif.
Ngonversi Kampanye Iklan Kabar Push

Siap entuk akses menyang jutaan

calon pelanggan ing saindenging jagad?

Kinerja asli liwat inovasi, Lalu lintas kualitas sampurna & combo CR dhuwur

Isih mikir? Gunakake format iklan push asli sing wis sukses ing pasar & wiwiti golek dhuwit saiki.

Wulan pungkasan, FroggyAds ngirim meh 540 milyar kabar push push menyang pangguna ing saindenging jagad, lan jumlah iki saya tambah saben dina. Dadi, yen sampeyan pengin entuk akses menyang jutaan calon pelanggan ing saindenging jagad, coba solusi anyar FroggyAds! Manajer akun kita bakal mbantu nggawe kampanye notifikasi push asli sing dioptimalake kanthi sampurna.

Kita nawakake persetujuan kampanye 24/7! Ditambahake deposit minimal sing sithik banget.

FAQ (Pitakonan Paling Sering)

Q
Apa kabar push asli?

Ans - Iklan kabar push asli minangka pesen sing bisa diklik sing muncul saka aplikasi utawa situs web. Dheweke nyedhiyakake kenyamanan lan nilai kanggo para pelanggan. Kanggo pengiklan, lalu lintas push notifikasi minangka cara kanggo langsung ngobrol karo pangguna. Dheweke ora kejiret ing saringan spam, utawa lali dilalekake ing kothak mlebu - tarif klik-tayang bisa tikel tikel tikel tikel luwih dhuwur saka email.

Iklan kabar push mbantu ngasilake akeh lalu lintas kanthi rega sing cukup, saengga bisa netepake lan nggayuh target pamirsa kanthi akurat, adhedhasar pilihan konsumsi konten.

Q
Kepiye notifikasi push asli katon ing piranti pangguna?

Ans - Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng gambar sing katon

kabar push asli

Q
Napa aku kudu nyoba nyiyapake kampanye push-notifikasi?

Ans - Iklan notifikasi push dikirim langsung menyang pangguna sing melu piranti. Dheweke misuwur saka format iklan liyane kanthi sawetara cara.

Nambah lalu lintas: kabar push mbantu njaga pangguna. Ora mung ngirim pesen sing relevan, nanging uga ngelingake pangguna utawa situs web sing ana. Ditambah maneh, amarga pangguna kudu langganan kabar situs web utawa aplikasi, bisa uga ana kemungkinan lalu lintas bot.

Keterlibatan: saben pesen nganyari pelanggan babagan sing anyar lan bisa nggawe tumindak.

Nguatake pangguna: pangguna ngontrol notifikasi push. Dheweke bisa kanthi gampang ngatur kabar apa sing katon lan cara ndeleng. Akibate, push nggawe pelanggan tetep nyambung, ora pegel.
Ngidini pengujian A / B sing gampang: kanthi ngatur gambar kreatif lan konten iklan, sampeyan bisa kanthi gampang variasi tes A / B kanggo ndeleng kinerja sing paling apik.

Nyedhiyakake statistik kanggo ngoptimalake kanthi cepet: sampeyan bisa miwiti ngukur keterlibatan sekaligus kanthi ndeleng persentase pangguna sing ngeklik saben kreatif. Iki nggawe gampang miwiti ngoptimalake CTR sing luwih dhuwur, sing biasane ana gandhengane karo tarif konversi sing luwih dhuwur.

Q
Apa tawaran sing bisa mbukak ing iklan notifikasi push?

Ans - Kita duwe keahlian dhewe ing pariwara asli lan menehi kabar. Dheweke wis dadi luwih efektif ing kabeh vertikal, utamane ing undhang-undhang, voucher lan kupon; kencan online; judi lan hiburan; kesehatan lan kaendahan; keuangan; legal lan asuransi; aplikasi lan game seluler; golek gaweyan; lelungan; e-commerce; warta lan hiburan. Bebas bae kanggo njaluk saran kanggo manajer akun sampeyan.

Hak Cipta © 2020 FroggyAds.com

Dhukungan Skype: Klik kene utawa gunakake obrolan kita ing pojok sisih kiwa ngisor layar



token push token ngirim kabar mangga priksa https github.com mdn compat browser https github.com mdn browser sing digawe saka data terstruktur data browser mdn data dikirim langsung menyang data kompat kothak mlebu lan ngirim data, mangga priksa kaca digawe paling anyar lan paling gedhe kita tabel kompatibilitas narik piranti seluler narik panjaluk mriksa https github.com kontribusi kanggo data paling gedhe saka mdn sing dikirim tulung klone https github.com proyek tulung Klone https
Klik ing kene ">