Iklan Froggy

Publisher

Mbusak penghasilan miturut panjaluk sampeyan, saben minggu!

Tampilake Iklan Kanggo Entuk dhuwit Ndaftar
Lalu lintas sampeyan yaiku

terkenal

Teknologi kita ngidini sampeyan entuk potensial penghasilan paling dhuwur. Platform RTB kita nyedhiyakake persaingan kanggo lalu lintas sing dadi tarif pengisi sing dhuwur lan CPM / CPA sing kompetitif, tegese sampeyan bisa fokus karo apa sing sampeyan trampil: mbukak situs sampeyan.

Monetisasi Lalu Lintas Sampeyan
Penerbit Penghasilan Stabil
Nglindhungi Sampeyan

Lalu Lintas & Situs

Kanthi alat audit kepemilikan, kita mindhai jutaan iklan ing saindhenging jam kanggo nawakake keamanan lan perlindungan maksimum saka iklan ala lan malware umum. Kita nawakake pamblokiran iklan minangka pilihan kanggo penerbit, mula sampeyan ora bakal kudu kuwatir babagan kabeh panggonan iklan utawa iklan kualitas murah ing situs web sampeyan.

Bukaan

Control

Akses platform penerbit swadaya utama terkemuka kanggo mbukak monetisasi kanthi kemungkinan tanpa wates. Siapke air terjun sampeyan kanthi macem-macem lapisan mburi lan tarif lantai, buat tag iklan sampeyan dhewe, deleng tagihan lan atur rincian pembayaran, kabeh kasedhiya lan liya-liyane kanggo nggawe solusi sing efisien kanggo bisnis sampeyan.

Inventaris penerbit
Akun Analytics Publisher
Ing-ambane

Reporting

Transparansi kaya sadurunge. Narik laporan miturut negara lan / utawa situs kanggo entuk rincian rinci babagan CPM / CPA lan isi. Identifikasi format geo lan iklan kanthi performa paling dhuwur kanggo inventaris bahan bakar ing negara kasebut lan unit iklan.

Kita seneng bisa nggarap sampeyan

Ndaftar

Hak Cipta FROGGY ADS 2020. Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang

Entuk dhuwit kanthi online kanthi monetisasi situs web liwat iklan tampilan. Ads Froggy nyedhiyakake tarif monetisasi paling apik luwih apik tinimbang adsense lan liya-liyane jaringan pariwara. Yen sampeyan kuwatir golek dhuwit kanthi online liwat pariwara web Melu platform penerbit iklan Froggy. Napa golek CPA utawa jaringan pariwara liyane yen sampeyan bisa entuk dhuwit luwih saka pariwara web. Penerbit bisa entuk kode iklan saka dashboard lan nempel ing papan sing pengin ditampilake iklan. Saben entuk kesan utawa klik sampeyan bakal entuk jumlah tawaran sing paling dhuwur kanggo pariwara kasebut. Cara paling apik kanggo entuk dhuwit ing blog sampeyan yaiku iklan tampilan (iklan spanduk, iklan asli, popunder, popun, iklan teks lan akeh liyane). Pilih format iklan sing paling apik kanggo blog sampeyan. Saben ceruk duwe tarif pariwara sing beda. Sampeyan bisa monetisasi jinis blog kanggo entuk dhuwit. Penerbit duwe akeh mupangate. Ana akeh cara supaya penerbit bisa golek dhuwit. Sampeyan bisa entuk dhuwit ing blog liwat iklan CPC utawa CPM, iklan spanduk web (entuk iklan spanduk web saiki kanggo golek dhuwit), adol iklan pribadi, adol produk afiliasi, pemasaran konten lan liya-liyane. Monetisasi lalu lintas situs web saiki kanggo entuk pambayaran kanthi maksimal.