Bali menyang froggyads.com

KLIK ING KENE KANGGO NGUBAH SETTING CONSENT PRIVASI

DASAR PANGGILAN EZOIC SERVICE

froggyads.com ("Situs Web") nggunakake teknologi pihak katelu sing diarani Ezoic.

INFORMASI TENTANG ORGANISASI KAMI lan LAMAN WEB

Ezoic setya nglindhungi privasi sampeyan. Kita mung bakal nggunakake informasi sing diklumpukake kanthi sah miturut Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) (Peraturan (EU) 2016/679).

Kegiatan utama Ezoic yaiku:

  • Analytics situs web
  • Webisasi pribadi
  • Situs web hosting

Kebijakan privasi kita kalebu Ezoic Inc., Ezoic Limited lan Situs Web iki:

Ezoic Inc.

6023 Inovasi Way, Carlsbad, California, Amerika Serikat

Ezoic Winates

Pusat Desain Lor, Abbott's Hill, Gateshead, NE8 3DF Inggris

DATA

In order to provide our products and services and related support, it is necessary for Ezoic to transfer your personal data outside of the European Union.  In such case, the data controller for this data for EU residents is Ezoic Inc. having its registered offices at 6023 Innovation Way, Carlsbad, California, United States.  All questions of requests regarding the processing of data may be addresses to data@ezoic.com

NAWANGKE VISITORS DENGAN AKSES TINDAK

Yen sampeyan ora setuju karo koleksi kasebut, sampeyan bisa ngakses situs web iki tanpa mbukak data pribadhi.

KOLEKSI AUTOMATIK INFORMASI

Ezoic nyathet data babagan individu lan lalu lintas menyang situs web iki. Ezoic minangka agen winates situs web iki (lan kontrol data ing konteks UE) kanggo tujuan nyedhiyakake data Internet lan layanan optimalisasi. Ezoic bisa nggunakake data iki kanggo ngapikake layanan utawa ngaktifake layanan liyane (kayata, nggunakake log lalu lintas pengunjung utawa data sing dikirim liwat layanan kanggo ningkatake optimalisasi situs web liyane).

Informasi pribadhi

Ezoic bisa nglumpukake informasi pribadi kaya sing ditetepake ing GDPR (kayata alamat IP lan id unik ing cookie) babagan pengunjung menyang situs web sampeyan kanggo tujuan statistik, analytics lan personalisasi. Kajaba iku, Ezoic kerja karo akeh pihak katelu kanggo nglumpukake lan nyimpen data lan nyediakake analitis lan layanan pariwara.

Panganggone Informasi Pribadi

Tujuan / KegiatanTipe (s) DataDhasar sing sah kanggo proses
Kanggo nambah pengalaman pangguna
  • Identity
  • Technical
  • Dianggo
Informasi sampeyan mbantu menehi pengalaman sing luwih apik lan efisien ing situs web iki sing bisa disesuaikan kanggo carane sampeyan utawa wong liya nanggapi konten lan iklan ing situs web utawa liyane.
Kanggo nambah kinerja iklan
  • Identity
  • Technical
  • Dianggo
Informasi sampeyan mbantu kita ngoptimalake penempatan, ukuran, wektu lan jumlah iklan sing ditampilake kanggo sampeyan. Iki ngidini kita njupuk keputusan sing cerdas sing mbantu pemilik situs web iki entuk dhuwit nanging ngurangi gangguan saka iklan ing pengalaman sampeyan.
Kanggo nambah nggawe konten
  • Identity
  • Technical
  • Dianggo
Informasi sampeyan mbantu kita sinau apa konten sing disenengi lan disenengi lan gaya konten sing disenengi lan apa sing paling dikarepake. Iki mbantu kita ngasilake luwih akeh konten lan fitur sing sampeyan seneng.
Kanggo nambah kinerja situs web
  • Identity
  • Technical
  • Dianggo
Informasi sampeyan mbantu ngukur macem-macem metrik kinerja babagan situs kita, kayata kacepetan situs, supaya bisa nambah kinerja situs iki.

 

PROSES DATA lan KONSEN

Kita bakal ngolah data sing dikoleksi babagan sampeyan kanggo nambah operasi situs web iki lan liyane. Informasi iki mbantu kita nggawe keputusan babagan konten sing bakal ditampilake, cara nggawe format, nomer, ukuran lan papan iklan lan cara ngirim konten menyang individu. Informasi iki uga digunakake kanggo analisis kinerja lan nglaporake.

Gunakake LOGS APLIKASI

Server kita ngrekam informasi kanthi otomatis ("Data Log Data") digawe kanthi nggunakake situs web iki. Data Log Data bisa uga kalebu informasi kayata alamat IP, jinis browser, sistem operasi, kaca web ngubungake, kaca sing dibukak, lokasi, operator ponsel, ID lan aplikasi, istilah telusuran, lan informasi cookie. Kita nggunakake informasi iki kanggo diagnosis lan nambah layanan. Kajaba nyatakake ing bagean (Data Penylametan), kita bakal ngilangi Data Log Data utawa mbusak identitator akun, kayata jeneng panganggo, alamat IP lengkap, utawa alamat email, sawise 48 wulan.

RETENTION DATA

Informasi pribadi sing dikumpulake disimpen ora suwe maneh kanggo nggayuh tujuan sing wis ditemtokake ing bagean "PAMrosesan DATA lan KONSENT" ing ndhuwur utawa kanggo periode sing diwajibake kanthi ukum utawa peraturan sing wajib ditindakake Ezoic. Data pribadi sing digunakake kanggo ngrampungake verifikasi jinis layanan tartamtu kayata sertifikat SSL, pembayaran, lan tagihan bakal disimpen paling ora 5 taun gumantung saka kelas produk utawa layanan lan bisa uga disimpen ing format fisik utawa elektronik. Sanajan sampeyan njaluk pambusakan utawa pambusakan data, kita bisa uga njaga data pribadi sampeyan miturut sing dibutuhake lan yen dibutuhake kanggo kepentingan bisnis sing sah utawa nindakake kewajiban kontrak. Sawise periode retensi rampung, Ezoic aman mbuwang utawa anonimake informasi pribadi sampeyan kanggo nyegah kelangan, nyolong, nyalah gunakake, utawa akses sing ora sah.

KONSIMENAL / KANGGO

Kita wis ngetrapake kabijakan keamanan, aturan, lan langkah-langkah teknis kanggo nglindhungi data pribadhi sing dikendhaleni saka: akses ora sah utawa nggunakake ora resmi sing ora sah utawa karusakan kanthi ora sah utawa rusak kanthi ora sengaja. Kabeh karyawan lan pemroses data, sing duwe akses, lan gegandhengan karo proses data pribadi, wajib menehi rahasia data pribadi pengunjung. Kita mesthekake yen data pribadhi ora bakal dibeberke menyang institusi lan panguwasa Negara kajaba yen dijaluk hukum utawa peraturan liyane

DATA ACCESS & Delete

Sampeyan duwe hak kanggo ndeleng informasi sing wis diklumpukake babagan sampeyan lan njaluk mbusak informasi pribadhi sing bisa kita duweni. Sampeyan bisa nggunakake alat lookup data iki kanggo ngrampungake tumindak kasebut.

 Cookies

Ing ngisor iki, dhaptar cookie sing umume diatur ing situs web iki.

 

Jeneng CookieKategoriDescriptionDuration
ezovuuidtime_ #PerluDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo nyathet wektu kunjungan menyang situs web iki supaya macem-macem kunjungan bisa dibedakake.2880 min
setelan wp- #PerluNyimpen setelan pangguna wordpress sing mlebu.
wp-postpass_ #PerluDigunakake dening situs Wordpress kanggo keamanan / login
wordpress_sec_ #PerluDigunakake dening situs Wordpress kanggo tujuan keamanan.
wordpress_logged_in_ #PerluDigunakake dening situs Wordpress kanggo ngenali pangguna.
ezovuuid_ #PerluDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo ngenali kunjungan kanthi unik ing situs web iki. Digunakake kanggo analytics lan personalisasi pengalaman sampeyan.30 min
wordpress_test_cookiePerluWordPress ngeset cookie iki nalika sampeyan navigasi menyang kaca mlebu. Cookie digunakake kanggo mriksa apa browser web sampeyan wis disetel ngidini, utawa nolak cookie.
wp-setting-wektu- #PerluNyimpen id saka pangguna wordpress sing mlebu.
active_template :: #PerluDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo nyimpen template sing dideleng ing situs web iki.
ez_pub_sitePerluDigunakake dening perusahaan analisis lan personalisasi, Ezoic, kanggo nuduhake situs kanthi fitur Ezoic sing diaktifake.
ezCMPCookieConsentPerluDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo nglacak nalika pangguna setuju cookie.
ez_rdr_countPerluDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo nglacak pangalihan
ez_rdrPerluDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo nglacak pangalihan.
__cfduidPerluDigunakake dening jaringan konten, Cloudflare, kanggo ngenali lalu lintas web sing dipercaya.
ez_view_original_onlyGaweDigunakake dening perusahaan analisis lan personalisasi, Ezoic, kanggo nuduhake situs asli tanpa fitur Ezoic.
ez_view_optimisasi_onlyGaweDigunakake dening perusahaan analisis lan personalisasi, Ezoic, kanggo nuduhake situs sing dioptimalkan kanthi fitur Ezoic.
ez_view_optimisasi_only GaweDigunakake dening perusahaan analisis lan personalisasi, Ezoic, kanggo nuduhake situs asli tanpa fitur Ezoic.
kacepetan_no_processGaweDigunakake dening perusahaan analisis lan personalisasi, Ezoic, kanggo mateni fitur kacepetan situs kanggo pangguna iki.
sitepeed_previewGaweDigunakake dening perusahaan analisis lan personalisasi, Ezoic, kanggo ngidini pangguna iki pratinjau fitur kacepetan situs tartamtu.
ez_ad_position_versionGaweDigunakake dening perusahaan analytics lan personalisasi, Ezoic, kanggo nemtokake manawa nggunakake produk Ad Tester kanggo pangguna iki, sing digunakake dening extension Ad Tester.
ezpicker_showallGaweDigunakake dening perusahaan analytics lan personalisasi, Ezoic, kanggo ngandhani aplikasi ezpicker kanggo nuduhake kabeh placeholder.
ezpicker_nocacheGaweDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo ngandhani aplikasi ezpicker tanpa nganggo cache.
ezpickerGaweDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo ngaktifake ezpicker
SL_wptGlobTipTmpGawe
SL_GWPT_Show_Hide_tmpGawe
_gaStatistikDigunakake kanggo mbedakake pangguna kanthi Google Analytics
AMP_ECID_EZOICStatistikDigunakake kanthi nggawe pribadi lan perusahaan analytics Ezoic kanggo statistik ing Accelerated Mobile Pages
ezux_et_ #StatistikDigunakake dening perusahaan analytics lan personalisasi, Ezoic, kanggo nyathet jumlah wektu sing sampeyan lakoni karo konten ing situs web iki. Digunakake kanggo tujuan analytics kanggo nambah pengalaman pangguna.
ezux_tos_ #StatistikDigunakake dening perusahaan analytics lan personalisasi, Ezoic, kanggo nyathet jumlah wektu sing dienggo ing situs web iki.
ezopvc_ #StatistikDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo nyimpen nomer kaca sing wis dideleng ing situs iki ing sesi iki.30 min
ezoref_ #StatistikDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo nyimpen domain referensi (situs web sing sadurunge sampeyan bisa menyang situs web iki).120 min
ezoadgid_ #StatistikCathet id sing miturut umur lan kategori jender sampeyan. Contone, id 923 bisa uga kanggo pria umur 20 nganti 30 taun.30 min
ezoab_ #StatistikDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo pamisah fitur lan fungsi sing beda.120 min
_gidStatistikDigunakake kanggo mbedakake pangguna kanthi Google Analytics
_gatStatistikDigunakake kanggo mbedakake pangguna kanthi Google Analytics
__qcaStatistikNgumpulake data anonim babagan kunjungan pangguna menyang situs web, kayata jumlah kunjungan, rata-rata wektu sing digunakake ing situs web lan kaca apa sing wis dimuat kanthi tujuan ngasilake laporan kanggo ngoptimalake konten situs web.
ezCMPCCSStatistikDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo nglacak nalika pangguna setuju statistik cookie.
_gac_UA- #StatistikDigunakake dening Google Analytics kanggo nelusuri pangguna.
ezux_lpl_ #Statistik Digunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo nyathet wektu sampeyan ngetrapake kaca pungkasan ing situs web iki.
ezuz_ifep_ #StatistikDigunakake dening perusahaan analisis lan personalisasi, Ezoic, kanggo nyathet apa sampeyan wis melu konten ing situs iki. Digunakake kanggo tujuan analytics kanggo nambah pengalaman pangguna.
ezosuigeneriscStatistikDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo ngenali sampeyan ing situs web sing beda-beda ing internet supaya pengalaman bisa disesuaikan.
ezovid_ #StatistikDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo ngenali kunjungan kanthi unik ing situs web iki. Digunakake kanggo analytics lan personalisasi pengalaman sampeyan.
ezoawesome_ #Statistik Digunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo deteksi kegiatan sing salah lan ora bener.
ezouid_ #StatistikDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo ngenali sampeyan minangka pengunjung ing situs web iki. Digunakake kanggo analytics lan personalisasi pengalaman sampeyan.
ezosuigenerisStatistikDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo ngenali sampeyan ing situs web sing beda-beda ing internet supaya pengalaman bisa disesuaikan.
ezostid_ #StatistikDigunakake dening perusahaan analytics lan personalisasi, Ezoic, kanggo nyoba macem-macem fitur lan fungsi lan ngrekam fitur lan fungsi sing kasedhiya kanggo sampeyan supaya sampeyan nampa pengalaman sing konsisten.
ezdsStatistikDigunakake dening perusahaan analytics lan personalisasi, Ezoic, kanggo nyimpen ukuran piksel layar kanggo mbantu nggawe pengalaman lan mesthekake konten.
ezouspvvStatistikDigunakake dening perusahaan analisis lan personalisasi, Ezoic, kanggo nglacak pirang-pirang kaca sing wis dikunjungi pangguna.
ez_recommended_pagesStatistikDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo nglacak pangguna sing ngunjungi saka widget kaca sing disaranake.
ezouspvhStatistikDigunakake dening perusahaan analisis lan personalisasi, Ezoic, kanggo nglacak pirang-pirang kaca sing wis dikunjungi pangguna wiwit kepungkur.
ezouspvaStatistikDigunakake dening perusahaan analisis lan personalisasi, Ezoic, kanggo nglacak pirang-pirang kaca sing dikunjungi pangguna kabeh wektu.
ezepvvStatistikDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo nglacak kaca sing ditampilake pangguna iki.
ezohwStatistikDigunakake dening perusahaan analytics lan personalisasi, Ezoic, kanggo nyimpen ukuran piksel browser sampeyan kanggo nggawe pribadi pengalaman lan mesthekake konten.
__utmaStatistikNglumpukake data babagan kaping pangguna wis ngunjungi situs web uga tanggal kanggo riko pisanan lan paling anyar. Digunakake dening Google Analytics.
__utmzStatistikNglumpukake data ing endi pangguna, pangguna search engine, apa link diklik lan istilah telusuran digunakake. Digunakake dening Google Analytics.
__utmcStatistikNdhaptar tandha wektu kanthi wektu sing tepat kapan pangguna metu saka situs web. Digunakake dening Google Analytics kanggo ngetung durasi kunjungan situs web.
_pk_id .. #StatistikDigunakake dening Matomo (Piwik) kanggo nglacak analytics, nyimpen ID pengunjung sing unik.
_pk_ref .. #StatistikDigunakake dening Matomo (Piwik) kanggo nglacak analitik, nyimpen situs sing dimaksud.
ezutm_ #StatistikDigunakake dening perusahaan analisis lan personalisasi, Ezoic, kanggo nyimpen dhaptar parameter utm sing bisa diakses.
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
_gat_gtag_UA_ #StatistikDigunakake dening Google Analytics kanggo nelusuri pangguna.
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
lp_ #Statistik
ezdgMarketingDigunakake dening perusahaan analytics lan pribadi, Ezoic, kanggo nyimpen informasi demografi kaya umur lan jender.
_ym_uidMarketingDigunakake dening Perusahaan Iklan Yandex Metrica kanggo ngenali pangguna.
__gadMarketingDigunakake kanggo ndhaptar pariwara apa sing wis ditampilake menyang pangguna.
_sm_auMarketingDigunakake dening Google Adwords kanggo nggawe iklan maneh menyang pangguna.
^ mp _ # _ mixpanel $MarketingDigunakake dening Mixpanel.

 

Ing ngisor iki, dhaptar panggunaan, teknis lan ngenali metrik sing umume disimpen lan diproses nalika nggunakake situs web iki

Informasi lokasi sampeyan, kalebu negara, negara, kutha, metro lan kode pos
Situs web sampeyan sadurunge situs web iki
Jinis browser sing sampeyan gunakake lan versi
Sistem merek lan sistem operasi piranti sampeyan
Zona wektu sampeyan lagi ing endi lan jam pira wis ana
Apa kaca ing situs iki sing sampeyan kunjungi
Cara sampeyan sesambungan karo situs web iki, kalebu wektu sing digunakake, pira gulung lan gerakan mouse
Ukuran layar piranti lan ukuran browser ing layar kasebut
Konten apa sing sampeyan lakokake ing kaca kasebut
Yen sampeyan nyalin lan nempel konten ing situs web iki
Apa iklan utawa link sing diklik sampeyan teka ing situs web iki
Jinis sambungan internet sing sampeyan gunakake lan ISP utawa panyedhiya layanan
Suwene wektu kanggo konten situs web iki ditransfer menyang browser, mbukak ing browser lan nggawe
Cuaca ing ngendi sampeyan saiki lagi
Umur lan jender sampeyan
Alamat ip sampeyan
Id unik supaya kita bisa ngerteni sampeyan
Apa iklan sing diklik

 


 

 

Dhaptar Vendor sing bisa digunakake ing situs web iki

jenengfiturTujuan
ShareThis, Inc.
GumGum, Inc.
Proyék Delta AB
Good-Loop Ltd.
socoto gmbh & co. kg
Shopalyst Inc.
Seneng
Mesthekake
LiveRamp, Inc.
Haensel AMS GmbH
GmbH Digital East
Wagawin GmbH
AdGear Technologies, Inc.
Alphalyr SAS
Permutive Winates
Geni Kairos
Predicio
media adbility GmbH
Cazamba Serviços de Internet Ltda
Fiducia DLT Winates
Ubur-ubur Prancis
Awan Pemasaran Nielsen
Netepake MEDIA GMBH
Arcspire Winates
Cedhak Pte Ltd.
kaanane GmbH
Jaringan Media Kualitas GmbH
MobileFuse LLC
1Agensi
Ogury Ltd
Jivox Corporation
Vidoomy Media SL
Browsi
ZEDO Inc.
Quantyoo GmbH & Co. KG
Layanan Data Bertelsmann GmbH
INIS sp. zo.o.
Cxense ASA
Cuebiq
GeoEdge
Amnet GmbH
BeeswaxIO Corporation
plista GmbH
DeepIntent, Inc.
Programatica de publicidad SL
Kancing AB
A.Mob
Dianomi Ltd.
AREIA (ADLOOP)
Showheroes SE
adhood.com
MediaGrid Inc.
THE NEWCO SRL
Adtube AS
CAKE Software, Inc.
eBay Inc.
Teknologi SmartFrame
Cluep LLC
Habu
AdSpirit GmbH
Permutive Technologies, Inc.
Admixer EU GmbH
Media Lokal GmbH Murni
Adverty AB (publ)
Keymantics
Telecoming SA
BusinessKlik
Adate
Dynata LLC
Cloud Technologies SA
Adserve.zone / Artworx AS
Riset lan Analisis Media ing Swedia AB
Jaringan penonton
Produk Pariwara Google
Pengaruh +
Clipr
Dentsu London Limited
Milih Advertising BV
GROUP INVIBES
Kochava Inc.
BEINTOO SPA
AuDigent
Cookie Market LTD
Appier PTE Ltd.
Performax.cz, sro
iPROM
Adnuntius AS
Iklan sing Cerdas, Lda.
PTE BYTEDANCE. LTD
Demandbase, Inc.
Mikir Media cerdas
OneTag Winates
Onnetwork Sp. z oo
iklan usemax (Emego GmbH)
Audiencerate LTD
Spotad
Klik Tech Limited
Publica LLC
KIBLIKIK
M32 Nyambung Inc
NextRoll, Inc.
Kelompok Kelompok Ltd.
Sato Adtech GmbH
Hindsight Technology Solutions, Inc.
Stream Mripat OOD
Seedtag Advertising SL
Inskin Media LTD
komunikasiAds GmbH & Co. KG
TAPTAP Digital SL
Sportradar AG
TX Group AG
appTV Ltd.
IKLAN SAS
Meja Perdagangan
Teemo SA
SMARTSTREAM.TV GmbH
Teknologi INVIDI AB
Impact Tech Inc.
Cint AB
Ad Alliance GmbH
SYNC
BeOp
AirGrid LTD
Adpone SL
Mintegral internasional winates
Epsilon
Apester Ltd.
TargetVideo GmbH
glomex GmbH
kabupaten m
Adkernel LLC
Digiseg ApS
SelectMedia International LTD
Clipcentric, Inc.
Sinyal Digital Inc.
GAMPH Pemasaran Gampang
AdTheorent, Inc.
AerServ LLC
AdsWizz Inc.
Solusi Online
Nexx360
Justpremium BV
mobalo GmbH
ADMAN - Phaistos Networks, SA
mediarithmics SAS
AdDefend GmbH
Iklan cPlc.
Unilever Polska sp. z oo
Yieldlab AG
Jampp LTD
Deutsche Post AG
Ditulis maneh AB
Konodrac SL
Ströer SSP GmbH (SSP)
Kairion GmbH
Miaozhen Technology Technology Co. Ltd.
Fusio dening S4M
Teknologi Eulerian
Ngabari
Wani Wong Ltd.
Insticator, Inc.
Traffective GmbH
digitalAudience
Collect Europe Ltd.
Ziff Davis LLC
PubNative GmbH
Nativo, Inc.
Blockthrough, Inc.
SPESIK MOBILE Sp z oo Sp.k.
SOLUSI PENYELENGGUHAN MEDIA WEMASS, SL
LoopMe Winates
Jaduda GmbH
Tindakan Komandan
Adzymic Pte Ltd.
Axiom Media Connect
MiQ
WebAds BV
Artefact Deutschland GmbH
LinkedIn Perusahaan Irlandia Unlimited
Nielsen LLC
EDGE NPD Sp. z oo
PRECISO SRL
ADSOCY
Teknologi ADITION AG
Skimbit Ltd.
Internet BillBoard minangka
Madington
Iklan HUAWEI
AirNow Video Ltd.
adsquare GmbH
PowerLinks Media Winates
Maca Oy
Platform Trading Audience Ltd.
Teori Sato
Sabanjure Media
BV Pexi
LingkunganAn Ltd
BidMachine Inc.
Aarki, Inc.
Trinity Audio
3Q nexx GmbH
Terminus Software Inc.
RTB House SA
Tapad, Inc.
NetSuccess, sro
Mirando GmbH & Co KG
Adobe Advertising Cloud
Moboks US LLC
Efek
DNA-I.COM
Nggawa! Labs AG
eMarketingSolutions, Online Marketing SL
Katon AB
Lang Lang Pte. Ltd
Dipasang
Samba TV UK Winates
Kayzen
Scene Stealer Winates
AdColony, Inc.
Radio Net Media Winates
Natív Hirdetés Korlátolt Felelősségű Társaság
Widespace AB
Media Data Gravitasi Alliance
twiago GmbH
OpenX
pamirsa lelungan GmbH
Justtag Sp. z oo
Spolecznosci Sp. z oo Sp. k.
Markets VRTCAL Inc.
FeedAd GmbH
nanggepi AG
Mobkoi Ltd.
Goodeed
NEORY GmbH
Agen Aktif (ADITION teknologi AG)
Smaato, Inc.
Solusi Marfeel, SL
DynAdmic
Katon
Blis Media Winates
Media.net Pariwara FZ-LLC
Knorex
Teknologi Visual GmbH
Ops, Inc.
Faktor Sebelas GmbH
ANINPRO-KREATIF, SL
Playbuzz Ltd (aka EX.CO)
Goldbach Group AG
Cedato Technologies Ltd.
LeadsRx, Inc.
Kupon solusi
ARKHEUS
Emerse Sverige AB
Adform
Eyeota Pte Ltd.
Teknologi ID5 SAS
1plusX AG
Reignn Platform Ltd.
AdheSE
Anzu Virtual Reality LTD
United Internet Media GmbH
Rakuten Marketing LLC
SunMedia
Timehop, Inc.
Go.pl sp. z oo
BritePool Inc.
PubWise, LLLP
Tangoo Srl
Adikteev
Adtelligent Inc.
Layanan Pemasaran Radio RMSi GmbH interaktif
Solusi Lotame, kalebu
MindTake Research GmbH
6Sense Insights, Inc.
NC Audien Exchange, LLC (NewsIQ)
Delidatax SL
Media Resolusi München GmbH
Zoomd Ltd.
Platform161
2KDirect, Inc. (dba iPromote)
Acip Sp. z oo
Realeyes OU
GRAPHINIUM
Alun-alun Media
Strossle Internasional AB
TreSensa Technologies, Inc.
OpenWeb LTD
PROXISTORE
SASAKASING SAS
Hashtag Labs Inc.
Flashtalking, Inc.
Bigabid Media ltd
Global Media & Hiburan Winates
NumberEight Technologies Ltd.
Kekuwatan
TripleLift, Inc.
Profesional Ponsel BV
Solocal
InsurAds Technologies SA.
UAB Aktyvus sektorius - Eskimi
Crowdy News Ltd.
adbalancer Werbeagentur GmbH
Verizon Media EMEA Winates
comScore, Inc.
Telaria SAS
KAMPUNG GmbH
Lokasi Ilmu Pengetahuan AI Ltd.
Viralisasi SRL
Mindlytix SAS
Ozone Project Limited
Bidperor SRL
Antarane Exchange
Solusi Media Online LTD (BDA: Brightcom)
Betgenius Ltd.
Maximus Live LLC
: Tappx
Dataseat Ltd.
IVO Media Ltd.
Placense Ltd.
Smartclip Hispania SL
GeistM Technologies LTD
360e-com Sp. z oo
Triple13 Ltd.
33Gambar
nomer
Seznam.cz, minangka
IPSOS MORI UK LTD
AWIN AG
ZAM Network LLC kalebu Fanbyte
Bombora Inc.
Meetrics GmbH
PamirsaProject Aps
Awan Data Oracle - Moat
SISTEM SMARTLINE
ProSiebenSat.1 Digital Data GmbH
Iklan Otomatis
Salesforce.com, Inc.
Platform Mediakeys
Jaringan Advertising Online Sp. z oo
ADCELL | Firstlead GmbH
Adtarget Medya AS
Kameleoon SAS
PRESTASI TIMEONE
Solusi Ora Cocog Winates
MEDARA ADARA TANPA Watesan
Instinctive, Inc.
Manajer Pemirsa Adobe, Platform Pengalaman Adobe
HyperTV Inc.
Waca rangkeng-
Sizmek dening Amazon
Maiden Marketing Pte Ltd.
Gemius SA
Adludio Ltd.
Beaconspark Ltd.
SAS ADventori
Ermes
muncul maneh GmbH
Spanduk Luwih apik A / S
Blue
adWMG
Bannerflow AB
ad6media
Solusi Media AdElement Pvt Ltd
GP Siji GmbH
Duration Media, LLC.
Converto AG
Sèket Teknologi Limited
zeotap GmbH
Lucid Holdings, LLC
Passendo Aps
Skaze
Jaringan Dentsu Aegis Italia SpA
Pubfinity LLC
MEDIAMETRIE
CORPORATION IQM
Playrcart Winates
WAM Group Ltd, t / a Admix
IPONWEB GmbH
GmbH ADEX
VEKA
Ströer SSP GmbH (DSP)
Carbon (AI) Winates
Norstat AS
INFOnline GmbH
Imonomi
Sugeng Teknologi Pemirsa SL
Regu Digital
Vibrant Media Winates
adrule mobile GmbH
ADYOULIKE SA
netzeffekt GmbH
Cavai AS & UK
Sabanjure Media SRL
Azerion Nyekeli BV
GeoProve
Paypersale.ru
belboon GmbH
Konverter-Digital
Telaria, Inc.
Kesusu
Admo.tv (Clickon)
Ketundukan
Media Inovatif PML
QUARTER MEDIA GmbH
McCann Disiplin LTD
LTON LTD
JL
Sirdata Cookieless
Underdog Media LLC
ADUX
Rockabox Media Ltd t / Scoota
Seeding Alliance GmbH
Pixalate, Inc.
Dinamis 1001 GmbH
WhatRocks Inc.
Pinpoll GmbH
bam! pemasaran interaktif GmbH
Vidstart LTD
Layanan Pariwara Roku
PubMatic, Inc.
Aniview LTD
eceranAds GmbH & Co. KG
Crimtan Holdings Winates
Nambah Digital BV
Weborama
Kantar Group Limited
Aksiom
Indeks Exchange, Inc.
Solusi Pemirsa SA
Flexoffers.com, LLC
Telefonica Investigación y Desarrollo SAU
Snapupp Technologies SL
RevJet
LifeStreet Corporation
Redbranch, Inc dba Fraudlogix
Inovasi Pulsa Terbatas
Criteo SA
Amobee Inc.
Tapjoy, Inc.
StackAdapt
TACTIC ™ AS-Real Marketing AS
Mitra Tujuan BV
adQuery
RhythmOne DBA Unruly Group Ltd.
Yieldmo, Inc.
SINGLESPOT SAS
Internasional Affle International
UberMedia, Inc.
Monet Engine Inc.
Snapsort Inc., beroperasi minangka Urut
konten audio & kontrol GmbH
SpringServe, LLC
IP Deutschland GmbH
AdQuiver Media SL
SpearAd GmbH
Bounce Exchange, Inc.
Teknologi DIGITEKA
Mediavine, Inc.
Avocet Sistem Limited
N Technologies Inc.
Opinary GmbH
Adnami Aps
M, P, NEWMEDIA, GmbH
Ingenious Technologies AG
Luna Media Group LLC
uppr GmbH
ConnectAd Realtime GmbH
MADEDTISE MEDIA
ARMIS SAS
Integrasi Ad Science, Inc.
Bidstack Winates
Smart Adserver
Grup Media B2B EMEA
Sourcepoint Technologies, Inc.
Aas Springer Teaser Ad GmbH
NoBid, Inc.
BSmartData GmbH
Spoods GmbH
Taboola Eropah Winates
DAZN Media Services Limited
Traffik Smart
ViewPay
Proyek Rubicon, Inc.
Triapodi Ltd.
NeuStar, Inc.
NEXD
YouGov
toko majeng GmbH
Steel House, Inc.
MISSENA
Experian Winates
Threedium
Mediascore mbH
Audiens Srl
Efusi / Efisiensi
Innovid Inc.
Localsensor BV
Partner Market Market LLC
Kesan BV
Vidazoo Ltd.
Produksi Web JS
Evolution Technologies Inc.
Eksponensial Interaktif, Inc d / b / a VDX.tv
Quantcast International Limited
Sirdata
DoubleVerify Inc.
Ezoic Inc.
Venatus Media Winates
Captive Technologies Limited
Sovrn Holdings Inc.
AntVoice
TabMo SAS
CORP MARKETPERF
Parrable, Inc.
Inspirasi Mobile Limited
GfK SE
Siji Planet Mung
Solusi Pilot Saluran GmbH
Dugout Ltd.
Teroa SA
SOMQUERY SOMTAG - (SevenOne Media)
GADSME
PIXIMEDIA SAS
Qriously Ltd.
Zeta Global
produk diva-e
Bidtellect, Inc.
MGID Inc.
Targetspot Belgia SPRL
PixFuture Media Inc.
Remixd Media, Inc.
SAS kuadrat
Grup Layanan Data Silverbullet
Rebold Marketing & Komunikasi SLU
Orion Semantik
Seenthis AB
INNITAS
digidip GmbH
LAYAR XYZ EMEA LTD
BLIINK SAS
ScaleMonk Inc.
ADRENALEAD
BidTheatre AB
Dailymotion SA
Mediaforce LTD
Webgains GmbH
Media16 ltd
Teads
Admedo Technology Ltd.
Bucksense, Inc.
Sonobi, Inc.
Spa ShinyStat
Noster Keuangan SL
AAX LLC
Clinch Labs LTD
pasinaon agof
cynapsis interaktif GmbH
ADman Interactive SLU
Sojern, Inc.
PaperG, Inc. dba Thunder Industri
adMarketplace, Inc.
VGI CTV, Inc.
AudiensRun corp
Konsumsi, Inc.
SoD ScreenOnDemand GmbH
Smadex SL
Comcast International Prancis SAS
Dba Samba TV Free Stream Media Corp.
IRVDOO
Gampang GmbH
Publicis Media GmbH
Otto (GmbH & Co KG)
Gamoshi Ltd.
AUDIOMOB LTD
Audienzz AG
Bannernow, Inc.
Hillside (Olahraga) GP Winates
Zobi, Inc.
Revcontent, LLC
Triton Digital Canada Inc.
Kelompok Neodata srl
ucfunnel Co, Ltd
Grabit Interactive Media Inc dba KERV Interctive
YieldLift LLC
admetrics GmbH
Connatix Native Exchange Inc.
XChange dening SFBX®
Grup Media Mars
42 Iklan GmbH
Prebid.org
AdMaxim Inc.
Kargo Global Inc.
Kinerja Cepet GmbH
Outbrain UK Ltd.
Smartology Winates
Exchange Publisher Exchange zspo
Neustar minangka wakil saka Procter & Gamble Company
Kiosked Ltd.
Reppublika- Kothak piranti panelitian GmbH
Sparklit Networks Inc.
QuantumCast digital GmbH
smartclip Eropah GmbH
Mediasmart Mobile SL
AcuityAds Inc.
Proxi.cloud sp. kebon binatang
STRIATUM SAS
Arrivalist Co.
GroupM UK Winates
Celtra, Inc.
Adacado Technologies Inc. (DBA Adacado)
Sublime
video intelijen AG
CentralNic Poland sp. z oo
Adevinta Spanyol SLU
Exactag GmbH
Relay42 Walanda BV
Moloco, Inc.
Adloox SA
EMX Digital LLC
GDMServices, Inc. d / b / a FiksuDSP
TEKNOLOGI VEXPRO LTD
aliansi timbal GmbH
Xandr, Inc.
Hivestack Inc.
SA SITU8ED
STUDIO GONG GmbH & Co. Studiobetriebs KG
Netpoint Media GmbH
NETILUM (AFFILAE)
Reach Group GmbH
Kwanko
Kasusahan
adnanny.com SLU
vitrado GmbH
NEXT.ONE
Iklan ing Amazon
CMI Marketing, Inc. d / b / a CafeMedia
Kubient Inc.
Liveintent Inc.
GlobalWebIndex
Mobilewalla, Inc.
Arkeero
Jetpack Digital LLC
MediaMath, Inc.
Optomaton UG
SoundCast
Epom Ltd.
Opti Digital SAS
ETARGET SE
Rezonence Winates
Teknologi GmbH LiquidM
Ve Global UK Terbatas
Frameplay Corporation
A Million Ads Ltd.
Wizaly
INFINIA MOBILE SL
Newsroom AI Ltd.
Klompok Smile Wanted
Pengalaman SAS
Simplifi Holdings Inc.
SpotX, Inc.
Metrics Swedia AB
Reveal Mobile Inc.
1020, Inc. dba Placecast lan Nokia Emodo
Permodo GmbH
AddApptr GmbH
KUPONA GmbH
Dilindhungi Media LTD
INS. LEESTEN INC
Bmind a Company Sales Maker, SL
DistroScale, Inc.
Fandom, Inc.
Penerbit First, Inc.
Truvid Inc.
Listonic Sp. z oo
Viewdeos 2015 LTD
Beachfront Media LLC
BILENDI SA
Hubungi Impact GmbH
Billywig Biru Biru
MyTraffic
Blingby LLC
SAIKI GmbH
HEIMSPIEL Medien GmbH & Co KG
Leadoo Marketing Technologies Ltd.
InMobi Pte Ltd.
Awan Data Oracle
SPORTORITI UK LTD
Brid Video DOO
dataXtrade GmbH
Polar Mobile Group Inc.
GmbH Yieldlove
Liftoff Mobile, Inc.
UAB Meazy
Caroda sro
emetriq GmbH
On Piranti Riset Limited
Siji Tech Group GmbH
Tekan Media GmbH
Nubo LTD
Adtriba GmbH
jsdelivr.com
Weleh GmbH
Sub2 Technologies Ltd.
Onfocus (Adagio)
Discover-Tech ltd
Fido Srl
Pelmorex Corp.
iProspect GmbH
Semasio GmbH
SheMedia, LLC
EXOCLICK, SL
GmbH Interaktif Nano
YOC AG
Bandsintown Amplified LLC
Roq.ad Inc.
Sift Media, Inc.
Lebah Emas
mainADV Srl
Fyber
Upwave Inc.
Solusi Marfeel, SL (Kompas)
SPEAKOL DMCC
Google
Data Matching kanggo Sumber Offline
Nyambung Piranti
Data Lokasi Geografis
Perlu
Marketing
Luwih seneng
Statistik

 

Tujuan Data Data

Perlu

Cookie sing perlu mbantu nggawe situs web bisa dienggo kanthi nggunakake fungsi dhasar kaya pandhu arah kaca lan akses menyang wilayah situs web. Situs web ora bisa mlaku kanthi becik tanpa cookie iki.

 

Gawe

Cookie Preferensi ngaktifake situs web kanggo ngelingake informasi sing ngganti cara situs web tumindak utawa katon, kaya basa sing disenengi utawa wilayah sing ana.

 

Statistik

Cookie statistik mbantu pemilik situs web mangertos cara para pengunjung sesambungan karo situs web kanthi nglumpukake lan nglaporake informasi kanthi anonim.

 

Marketing

Cookie marketing digunakake kanggo nglacak pengunjung ing situs web. Niat kasebut yaiku kanggo nampilake iklan sing relevan lan narik kawigaten pangguna pangguna lan saéngga luwih migunani kanggo penerbit lan pariwara pihak katelu.

 

kontak kita

Yen ana pitakonan babagan kebijakan privasi iki utawa sampeyan pengin nggawe langganan saka situs lan layanan sampeyan, sampeyan bisa ngubungi sampeyan nggunakake informasi ing ngisor iki utawa kanthi nulis ing kita ing:


2885 Sanford Ave
Grandville, MI 49418
USA

Ringkesan Panyuwunan

Yen sampeyan pengin ndeleng ringkesan panjalukan kanggo ngerti informasi pangguna, panjaluk mbusak informasi pangguna lan panjaluk supaya ora milih saka patuh CCPA sing ditampa bisnis iki: https://g.ezoic.net/privacy/froggyads.com/annualRequestSummary gegayutan kodhok.com