Bali menyang froggyads.com


KLIK ING KENE KANGGO NGUBAH SETTING CONSENT PRIVASI


DASAR PANGGILAN EZOIC SERVICE
froggyads.com ("Situs Web") nggunakake teknologi pihak katelu sing diarani Ezoic.

INFORMASI TENTANG ORGANISASI KAMI lan LAMAN WEB

Ezoic setya nglindhungi privasi sampeyan. Kita mung bakal nggunakake informasi sing diklumpukake kanthi sah miturut Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) (Peraturan (EU) 2016/679).

Kegiatan utama Ezoic yaiku:

  • Analytics situs web
  • Webisasi pribadi
  • Situs web hosting

Kebijakan privasi kita kalebu Ezoic Inc., Ezoic Limited lan Situs Web iki:

Ezoic Inc.

6023 Inovasi Way, Carlsbad, California, Amerika Serikat

Ezoic Winates

Pusat Desain Lor, Abbott's Hill, Gateshead, NE8 3DF Inggris

DATA

Kanggo nyedhiyakake produk lan layanan lan dhukungan sing gegandhengan, Ezoic kudu ngirim data pribadi ing njaba Uni Eropa. Yen ngono, kontrol data kanggo data iki kanggo warga UE yaiku Ezoic Inc. sing nduwe kantor terdaftar ing 6023 Innovation Way, Carlsbad, California, Amerika Serikat. Kabeh pitakon panjaluk babagan proses data bisa uga alamat menyang data@ezoic.com

NAWANGKE VISITORS DENGAN AKSES TINDAK

Yen sampeyan ora setuju karo koleksi kasebut, sampeyan bisa ngakses situs web iki tanpa mbukak data pribadhi.

KOLEKSI AUTOMATIK INFORMASI

Ezoic nyathet data babagan individu lan lalu lintas menyang situs web iki. Ezoic minangka agen winates situs web iki (lan kontrol data ing konteks UE) kanggo tujuan nyedhiyakake data Internet lan layanan optimalisasi. Ezoic bisa nggunakake data iki kanggo ngapikake layanan utawa ngaktifake layanan liyane (kayata, nggunakake log lalu lintas pengunjung utawa data sing dikirim liwat layanan kanggo ningkatake optimalisasi situs web liyane).

Informasi pribadhi

Ezoic bisa nglumpukake informasi pribadi kaya sing ditetepake ing GDPR (kayata alamat IP lan id unik ing cookie) babagan pengunjung menyang situs web sampeyan kanggo tujuan statistik, analytics lan personalisasi. Kajaba iku, Ezoic kerja karo akeh pihak katelu kanggo nglumpukake lan nyimpen data lan nyediakake analitis lan layanan pariwara.

Panganggone Informasi Pribadi

Tujuan / Kegiatan Tipe (s) Data Dhasar sing sah kanggo proses
 Kanggo nambah pengalaman pangguna
  •  Identity
  • Technical
  • Dianggo
 Informasi sampeyan mbantu menehi pengalaman sing luwih apik lan efisien ing situs web iki sing bisa disesuaikan kanggo carane sampeyan utawa wong liya nanggapi konten lan iklan ing situs web utawa liyane.
 Kanggo nambah kinerja iklan
  •  Identity
  • Technical
  • Dianggo
 Informasi sampeyan mbantu kita ngoptimalake penempatan, ukuran, wektu lan jumlah iklan sing ditampilake kanggo sampeyan. Iki ngidini kita njupuk keputusan sing cerdas sing mbantu pemilik situs web iki entuk dhuwit nanging ngurangi gangguan saka iklan ing pengalaman sampeyan.
 Kanggo nambah nggawe konten
  •  Identity
  • Technical
  • Dianggo
 Informasi sampeyan mbantu kita sinau apa konten sing disenengi lan disenengi lan gaya konten sing disenengi lan apa sing paling dikarepake. Iki mbantu kita ngasilake luwih akeh konten lan fitur sing sampeyan seneng.
 Kanggo nambah kinerja situs web
  •  Identity
  • Technical
  • Dianggo
 Informasi sampeyan mbantu ngukur macem-macem metrik kinerja babagan situs kita, kayata kacepetan situs, supaya bisa nambah kinerja situs iki.

 

PROSES DATA lan KONSEN

Kita bakal ngolah data sing diklumpukake babagan sampeyan kanggo nambah operasi situs web iki lan situs web liyane. Informasi iki mbantu kita njupuk keputusan babagan konten apa sing dituduhake, kepiye kudu diformat, nomer, ukuran lan penempatan pariwara lan kepiye konten kudu dikirim menyang individu. Informasi iki uga digunakake kanggo nganalisa kinerja lan laporan.

Gunakake LOGS APLIKASI

Server kita ngrekam informasi kanthi otomatis ("Data Log Data") digawe kanthi nggunakake situs web iki. Data Log Data bisa uga kalebu informasi kayata alamat IP, jinis browser, sistem operasi, kaca web ngubungake, kaca sing dibukak, lokasi, operator ponsel, ID lan aplikasi, istilah telusuran, lan informasi cookie. Kita nggunakake informasi iki kanggo diagnosis lan nambah layanan. Kajaba nyatakake ing bagean (Data Penylametan), kita bakal ngilangi Data Log Data utawa mbusak identitator akun, kayata jeneng panganggo, alamat IP lengkap, utawa alamat email, sawise 48 wulan.

RETENTION DATA

Informasi pribadi sing diklumpukake bisa disimpen ora luwih saka sing kudu ditemtokake ing bagean "PROSESING DATA lan KONSEN" ing ndhuwur utawa kanggo wektu sing dibutuhake dening hukum utawa angger sing kudu ditindakake dening Ezoic. Data pribadi sing digunakake kanggo ngrampungake verifikasi jinis layanan tartamtu kayata sertifikat SSL, pembayaran, lan tagihan bakal tetep paling sethithik 5 taun gumantung saka kelas produk utawa layanan lan bisa uga disimpen ing format fisik utawa elektronik. Sanajan sampeyan njaluk pambusakan utawa mbusak data, kita bisa uga njaga data pribadhi kanthi suwene sing dibutuhake lan supaya dawa kanggo kepentingan bisnis sing sah utawa kinerja kewajiban kontrak. Sawise wektu penylametan wis rampung, Ezoic kanthi aman mbuwang utawa ora jeneng informasi pribadhi supaya nyegah mundhut, nyolong, nyalahi panggunaan, utawa akses ora sah.

KONSIMENAL / KANGGO

Kita wis ngetrapake kabijakan keamanan, aturan, lan langkah-langkah teknis kanggo nglindhungi data pribadhi sing dikendhaleni saka: akses ora sah utawa nggunakake ora resmi sing ora sah utawa karusakan kanthi ora sah utawa rusak kanthi ora sengaja. Kabeh karyawan lan pemroses data, sing duwe akses, lan gegandhengan karo proses data pribadi, wajib menehi rahasia data pribadi pengunjung. Kita mesthekake yen data pribadhi ora bakal dibeberke menyang institusi lan panguwasa Negara kajaba yen dijaluk hukum utawa peraturan liyane

DATA ACCESS & Delete

Sampeyan duwe hak kanggo ndeleng informasi sing wis diklumpukake babagan sampeyan lan njaluk mbusak informasi pribadhi sing bisa kita duweni. Sampeyan bisa nggunakake alat lookup data iki kanggo ngrampungake tumindak kasebut.

 

Ing ngisor iki, dhaptar cookie sing umume diatur ing situs web iki.

 

Ing ngisor iki, dhaptar panggunaan, teknis lan ngenali metrik sing umume disimpen lan diproses nalika nggunakake situs web iki

Informasi lokasi sampeyan, kalebu negara, negara, kutha, metro lan kode pos
Situs web sampeyan sadurunge situs web iki
Jinis browser sing sampeyan gunakake lan versi
Sistem merek lan sistem operasi piranti sampeyan
Zona wektu sampeyan lagi ing endi lan jam pira wis ana
Apa kaca ing situs iki sing sampeyan kunjungi
Cara sampeyan sesambungan karo situs web iki, kalebu wektu sing digunakake, pira gulung lan gerakan mouse
Ukuran layar piranti lan ukuran browser ing layar kasebut
Konten apa sing sampeyan lakokake ing kaca kasebut
Yen sampeyan nyalin lan nempel konten ing situs web iki
Apa iklan utawa link sing diklik sampeyan teka ing situs web iki
Jinis sambungan internet sing sampeyan gunakake lan ISP utawa panyedhiya layanan
Suwene wektu supaya konten situs web iki ditransfer menyang browser, mbukak ing browser lan nggawe
Cuaca ing ngendi sampeyan saiki lagi
Umur lan jender sampeyan
Alamat ip sampeyan
Id unik supaya kita bisa ngerteni sampeyan
Apa iklan sing diklik

Cookies

Dhaptar Vendor sing bisa digunakake ing situs web iki


Tujuan Data Data

Perlu
Cookie sing perlu mbantu nggawe situs web bisa dienggo kanthi nggunakake fungsi dhasar kaya pandhu arah kaca lan akses menyang wilayah situs web. Situs web ora bisa mlaku kanthi becik tanpa cookie iki.

Gawe
Cookie Preferensi ngaktifake situs web kanggo ngelingake informasi sing ngganti cara situs web tumindak utawa katon, kaya basa sing disenengi utawa wilayah sing ana.

Statistik
Cookie statistik mbantu pemilik situs web mangertos cara para pengunjung sesambungan karo situs web kanthi nglumpukake lan nglaporake informasi kanthi anonim.

Marketing
Cookie marketing digunakake kanggo nglacak pengunjung ing situs web. Niat kasebut yaiku kanggo nampilake iklan sing relevan lan narik kawigaten pangguna pangguna lan saéngga luwih migunani kanggo penerbit lan pariwara pihak katelu.

kontak kita

Yen ana pitakonan babagan kebijakan privasi iki utawa sampeyan pengin nggawe langganan saka situs lan layanan sampeyan, sampeyan bisa ngubungi sampeyan nggunakake informasi ing ngisor iki utawa kanthi nulis ing kita ing:

2885 Sanford Ave
Grandville, MI 49418
USA

Ringkesan Panyuwunan

Yen sampeyan pengin ndeleng ringkesan panjaluk kanggo ngerti informasi pangguna, panjaluk mbusak informasi pangguna lan panjaluk supaya ora milih kepatuhan ccpa sing ditampa bisnis iki:

https://g.ezoic.net/privacy/froggyads.com/annualRequestSummary


gegayutan kodhok.com



email: