Iklan Froggy

Babagan awake dhewe

FroggyAds Raja Lalu Lintas

Kita minangka tim (Pendhiri yaiku veteran teknologi Pariwara lan iklan). Dheweke ngerti apa sing penting lan sing dibutuhake. Tim kita rampung karo inovator enom lan lulusan multikultural. Dheweke nggawa cepet, penasaran, lan nantang terus tantangan marang perusahaan apa sing ditindakake. Dadi, kita tetep cepet adaptasi karo lingkungan sing ganti kanthi cepet. Kita minangka tim (Pendhiri yaiku veteran teknologi Iklan lan iklan). Dheweke ngerti apa sing penting lan sing dibutuhake. Tim kita rampung karo inovator enom lan lulusan multikultural. Dheweke nggawa kacepetan, penasaran, lan nantang terus tantangan marang perusahaan kasebut. Dadi, kita tetep cepet supaya bisa adaptasi karo lingkungan sing ganti kanthi cepet.

Sapa Wae

FroggyAds.com minangka platform Melayani Iklan Tuku Media kabeh-ing-siji sing nawakake kabeh Ad Serving, pengiklan, lan afiliasi kudu nglakokake bisnis pemasaran digital sing sukses. FroggyAds.com minangka salah sawijining teknologi paling apik sing nggabungake tahap tuku otomatis lan kontrol nyata. Minangka organisasi spesialis pengaturan iklan utama, kita nulungi para klien supaya entuk kualitas paling nggumunake kanggo sumber media canggih. Kanthi pitulung pariwara sing efisien lan sampurna kanggo dikirim menyang macem-macem layar lan gadget. Minangka organisasi teknis, kita nyukupi kabutuhan lan kebutuhan para klien, klompok iki terus ngupayakake kesempurnaan, kecemerlangan lan perangkat tambahan. Kesejahteraan para klien sing nggawe bisnis kita. Elingi target pungkasan kanggo entuk asil pariwara sing apik, kita nyedhiyakake antarmuka sing sederhana lan intuisi kanggo para klien supaya bisa mbukak, nganalisa lan ngontrol kampanye ing jaringan.

Sistem Kita

Platform Nglayani Iklan FroggyAds.com dibangun kanggo negesake keamanan lan menehi ruang bisnis tuwuh. Ora ana watesan kanggo jumlah klien sing bisa ditambahake ing sistem kasebut, nggawe FroggyAds.com minangka pilihan sing gampang lan terjangkau kanggo nggedhekake bisnis iklan sampeyan. Sistem kita nggunakake layanan anti-penipuan lan aman saka pihak katelu kanggo njaga kabeh mitra ing FroggyAds.com, lan ijol-ijolan media iklan inovatif lan indeks kualitas lalu lintas njaga klien supaya ora maju.

Mission kita

Kita kasedhiya kanggo mbantu skala bisnis kanthi gampang, lan mbukak bisnis iklan digital kanthi efektif. FroggyAds.com darmabakti kanggo nyedhiyakake platform sing aman lan dipercaya ing endi pengiklan, afiliasi, lan Ad Serving bisa tuku lan adol lalu lintas tanpa kuwatir lan gampang.

Perusahaan kita

FroggyAds.com digawe dening perusahaan induk kita, Platform Inc. Platform wis nandur modhal luwih saka sayuta dolar wiwit taun 2013 kanggo nggawe platform gabungan, jelas, lan gampang digunakake. FroggyAds.com digawe kanggo nawakake kabeh sing dibutuhake Ad Serving: data wektu nyata, optimalisasi gampang, lalu lintas skor kanthi kualitas, lan opsi penargetan ing browser asli, tampilan, popup, seluler, video, lan web. FroggyAds.com kantor pusaté ing Aarhus, Denmark.
skala bisnis sampeyan
platform
pariwara paling apik
Makarya ing

Iklan Froggy

Kita seneng kerja keras kanggo ngrampungake masalah. Kita nindakake apa wae kanggo ngrampungake tugas. Kita ngerti manawa perusahaan mung kuat kaya wong sing makarya ing kono, mula kita bakal terus golek sing paling semangat sing pengin menehi 100%.

Kita ngerti manawa perusahaan mung kuat kaya wong sing makarya ing kono, mula kita bakal terus golek sing paling semangat sing pengin menehi 100%.

lalu lintas murah

Hak Cipta FROGGY ADS 2020. Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang