Iklan Froggy

Pengiklan

JARINGAN IKLAN IKLAN IKLAN LAMPIRAN INDUSTRI

Solusi programmatis sing paling kuat lan holistik saiki kasedhiya. Iklan Froggy Saiki Jaringan Iklan Online Paling Apik

Platform kasebut nggabungake kabeh investasi digital ing siji sistem kanggo ningkatake kinerja,

maksimalake produktivitas tim, lan ngoptimalake asil.
Platform Pengiklan Ndhaptar

Entuk kontrol absolut lan atur kampanye kanthi gampang nganggo platform iklan mandhiri kanggo para pengiklan!

Ewonan pemasar afiliasi, pangembang seluler lan perusahaan online wis nggunakake FroggyAds.com kanggo nuntun lalu lintas, entuk petunjuk lan nambah penjualan.

Model bisnis CPC, CPV lan CPM FroggyAds.com, dikenalake kanggo nambah ROI sampeyan. Mung mbayar kesan nyata dening wong nyata lan nuli ngasilake investasi sing nyata. Mung adhedhasar kesan sing bisa dideleng, pariwara sampeyan kudu ditampilake menyang pangguna pungkasan kanggo ngetung. Iki wektu kanggo akuntabilitas lan praktik bisnis sing luwih apik lan FroggyAds.com minangka cara kanggo nuwuhake akuntabilitas saengga ngirim lalu lintas target sing presisi lan presisi sing ngowahi kanggo sampeyan. Dina kanggo mbayar kesan wuta wis kliwat. Transparansi lan pajanan sing luwih terkenal yaiku sing dikirim FroggyAds.com.

Kanthi pirang-pirang format iklan Iklan kodhok minangka platform pariwara online paling apik

Ayo Jaringan Froggy Ads mbantu sampeyan njupuk bisnis menyang level sabanjure.

Mlebu Saiki
Dibangun Kanggo

Kasuksesan

Penargetan Optimal karo Metrik sing Canggih: tekan demografi sing sampeyan pengin nalika lan kepiye kanthi metrik sing padhet lan transparan ing pucuk driji. FroggyAds.com nyedhiyakake alat kanggo sukses lan nduweni fleksibilitas sing dibutuhake kanggo memenuhi tuntutan unik para mitra.

jaringan pariwara
jaringan pariwara paling apik
Ngontrol Sampeyan

Iklan CPC, CPV lan CPM

CPC, CPV lan CPM dudu tembung kunci, iku cara anyar lan definitif kanggo mbedakake nilai nyata pariwara ing situs. Wis kliwat dina pengiklan dikenani biaya kanggo iklan sing durung tau dideleng, level CPC, CPV lan CPM dadi lapangan lan kabeh wong menang. Pengiklan dijamin mung mbayar iklan sing dideleng, langsung nambah ROI sing potensial. Penerbit entuk luwih akeh kanggo zona iklan amarga dadi luwih migunani nalika nindakake kanthi sah.

Ningkatake Sampeyan

bathi

FroggyAds.com adol lalu lintas PREMIUM sing dioptimalake kanggo nambah produktivitas lan efektifitas kampanye. Minangka bagean saka jaringan, para pengiklan lan penerbit bisa entuk sukses ing level anyar.

Ningkatake Roi Kanthi Pariwara
Ngawasi Penipuan Lalu Lintas sing Dibayar
Mbayar Kanggo

Lalu Lintas Gampang

Deteksi penipuan aman iku penting kanggo sampeyan, ora mung kanggo kabutuhan lalu lintas, nanging uga dana sing sampeyan kirim! Kita duwe cara sing cocog kanggo mbayar liwat WebMoney, Card Credit, PayPal utawa Bank Wire Payment.

Napa Pelayanan Dhiri?

Temokake keuntungan sing digunakake liwat platform tuku media swalayan

Kampanye Iklan Siji Klik

Kesederhanaan

Bukak kampanye sawetara menit kanthi nggunakake panyusun kampanye lan estimator lalu lintas sing intuisi.

Kontrol Pamirsa Sampeyan

Control

Setel tawaran, anggaran, jadwal lan target sampeyan kapan wae.

Analitik Manajemen Gampang

Transparan

Analisis asil kampanye lan entuk wawasan sing penting kanggo njupuk keputusan adhedhasar data.

Ndaftar

Tekan Pamirsa Global ing Situs Paling Ndhuwur

Platform Pariwara Kinerja. Liwat 3.000.000 konversi sing dikirim

195 +

Negara-negara sing Ditutup ing saindenging jagad

13+ Milyar

AD Kesan Saben Dina

250k

Situs Penerbit Premium

Hak Cipta FROGGY ADS 2020. Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang