Iklan Froggy

Iklan Push: Salin Sing Ngonversi

Iklan kabar push minangka salah sawijining format iklan sing paling apik ing pariwara digital. Dheweke nggawa sampeyan pamirsa kanthi basis CPC, sing nyebabake tingkat konversi sing dhuwur. Nanging, push Ads mbutuhake gaweyan sing luwih kreatif tinimbang format iklan liyane sing kasedhiya ing FroggyAds. Dina iki kita bakal nuduhake sampeyan carane nggawe salinan iklan push sing bakal nambah ROI



Push Breakdown

risak saka iklan push

Iklan push, apa sing ditampilake ing piranti seluler utawa desktop, kasusun saka telung unsur utama sing bisa disesuaikan: gambar, judhul, lan katrangan / pesen.

Gambar Push

Nalika milih ilustrasi kanggo iklan sampeyan, priksa manawa jelas, resik, apik lan cocog karo tawaran sampeyan.

Ukuran gambar sing dibutuhake kanggo Push Ads yaiku 192 × 192 px, mula temenan mung sithik. Makane penting banget kanggo milih (utawa ngrancang yen sampeyan duwe katrampilan Photoshop) sing gampang. Semono akeh obyek sing ana, luwih rumit - mula ora bisa diwaca - gambar bakal ditemokake.

Mesthi wae, tujuan utama sampeyan yaiku narik pangguna. Iki bisa ditindakake kanthi gambar sing cocog karo penawaran lan nyebabake tumindak pangguna.

Judhul Push

Judhul push minangka kasempatan kanggo ngenalake tawaran kanthi sawetara tembung. Kudu ringkes lan ringkes, kayata mung sampeyan duwe 30 karakter.

Entuk judhul sing bener, uga gambar, minangka kunci kanggo narik kawigaten panampa. Ukuran fonte luwih kandel tinimbang katrangan, saengga bisa menehi sampeyan luwih apik kanggo menang pangguna.

Aja lali nggunakake emoji ing judhul. Ing tampilan cilik, dheweke minangka cara sing gampang lan efektif kanggo nghias titik sampeyan. Judhul push uga bisa digunakake minangka CTA, nanging ora apa-apa mung cukup ngenalake tawaran sampeyan ing kene kanthi cara sing paling gampang.

Pesen Push

Iki baris ing ngisor judhul. Mung 75 karakter dadi sampeyan kudu ngrancang kanthi wicaksana.

Nganggep minangka kesempatan sampeyan kanggo nawarake tawaran kanggo sing nampa. Critakake tawaran utawa mupangate lan lebokake CTA ing kene. Emojis bisa uga nambah efektivitas, sanajan saranake nggunakake maksimal 2 saben iklan supaya ora rame.

Cara Nulis Salin Iklan Push sing Apik

Judhul lan deskripsi meksa mbutuhake sawetara kreativitas supaya bisa efektif. Iki ora ateges sampeyan kudu nyalurake Walt Whitman ing jero lan njaluk kabeh seni babagan iki. Caranya yaiku nggawe salinan Push Ads sampeyan supaya cocog karo wates karakter sing sempit lan ngyakinake pangguna kanggo mbukak pariwara.

Supaya luwih gampang, sampeyan wis nyusun sawetara conto Iklan Push kanggo sawetara vertikal sing paling apik ing platform.

Nanging, ayo miwiti nganggo sheet cheat "power word". Mangkene dhaptar tembung sing biasane bisa digunakake kanggo nambah rasa mendesak, menehi nilai, nawakake eksklusivitas lan emosi provokasi:

tabel kanthi tembung daya

Pracaya utawa ora, uga ana sawetara emoji sing bakal nambah tarif konversi sampeyan.

grafik emoji nambah roi

Sampeyan bisa bali menyang grafik Power Word uga emoji ing ndhuwur nalika nggawe salinan iklan push lan ndeleng pangapikan asil pariwara sampeyan.

Saiki, ayo ndeleng sawetara conto iklan push kanggo vertikal sing paling apik.

UNDUH MOBILE: UTILITAS & GAME

Ayo diwiwiti karo aplikasi utilitas. Bayangake, sampeyan promosi aplikasi sing ngoptimalake batere. Kita nggunakake ilustrasi batere sing wis kebak, judhul langsung-menyang-titik (kanthi emoji batere), lan kanthi jelas nyatakake mupangate ndownload app (90 menit ekstra ing batere), ditambah CTA wajib.

conto salinan iklan push apik kanggo kampanye aplikasi utilitas seluler

Ing babagan tawaran game seluler (ayo nelpon game Pahlawan Ponsel 3 iki) kita wis menehi CTA ing judhul lan fokus ing nulis katrangan sing nyengkuyung para sing nampa game kasebut. Apa sing dikarepake para pemain game? Tantangan! Dadi, kita wenehake siji.

conto iklan push game seluler kanthi salinan iklan push apik ing FroggyAds

Kasino & OLAHRAGA OLAHRAGA

Ing kene kita njupuk tawaran sign-up-sentris sing menehi hadiah karo pangguna lan sampeyan, pengiklan, kanthi mbayar. Bonus kasebut minangka alasan utama kanggo mlebu potensial, mula kita promosiake ing judhul (sok dong mirsani emoji), lan nerangake rincian ing katrangan kasebut.

kasino vertikal ing iklan push FroggyAds kanthi conto salinan iklan push sing apik

Taruhan olahraga bisa digunakake kanthi cara sing padha. Nanging, elinga babagan cara nggawe rasa mendesak kanthi "tawaran winates".

conto kampanye taruhan olahraga ing iklan push FroggyAds kanthi salinan push ads sing apik

BINARY & CRYPTO

Kanthi tawaran binar, sampeyan pengin nggawe dhasar pesen supaya bisa entuk dhuwit nalika nyuda risikone. Prakiraan positif lan pemahaman liyane bisa nggawe FOMO (wedi yen kelangan) lan bisa ngyakinake manawa panampa manawa investasi saiki minangka keputusan bisnis sing cerdas.

conto push iklan salinan iklan push apik kanggo vertikal binar

Penawaran Crypto ora beda karo binar nalika nggawe push copy. Sampeyan bisa uga negesake bathi sing potensial. Contone, kita nggunakake statistik sing nyengkuyung panampa investasi ing cryptocurrency tartamtu. Mangkene, nomer ganjil cenderung luwih ngyakinake. Aja takon apa sebabe. Yaiku sejatine 

conto salinan iklan push apik kanggo vertikal crypto ing iklan push ing FroggyAds

E-commerce & lelungan

Ing e-commerce, asring banget babagan tawaran kasebut, nanging sampeyan bisa nambah kemungkinan entuk luwih akeh konversi kanthi ngetrapake gambar sing apik banget lan negesake mupangat. Sampeyan mbutuhake kabeh geni sing bisa dipikolehi, mula gunakake "tembung daya" lan emoji.

conto salinan iklan push apik kanggo iklan push ecommerce ing FroggyAds

Kajaba kanggo lelungan. Sanajan ing kene, kita mutusake kanggo menehi rasa mendesak kanthi nggunakake tembung kaya "sale", "penawaran eksklusif" lan emoji pasir.

conto salinan iklan push apik kanggo iklan lelungan ing iklan push FroggyAds

NGGawe lan ORA DATING

Vertikal kencan sing dikombinasikake karo Push Ads wis nggawa asil apik banget marang para pelanggan. Nanging, elinga yen Push Ads mung lalu lintas dudu wong diwasa, tegese sampeyan kudu ngetrapake sawetara aturan. Ora mudho, ora ana barang saru, lan uga nonton basa sampeyan.

Mangkene conto sing bakal disetujoni dening tim kepatuhan:

conto salinan iklan push apik kanggo kampanye kencan ing iklan push FroggyAds

Lan iki conto kampanye sing ora cocog karo aturane promosi promosi vertikal liwat Push Ads:

conto kampanye push iklan larangan sing dilarang ing FroggyAds

Nganti saiki. Mangga deleng pandhuan kanggo ndeleng apa sing diidini lan apa sing ora ana ing Push Ads. Saiki sampeyan wayahe golek salinan Push Ads sing ngowahi!

RUN PUSH ADS ING FROGGYADS

Aku ora duwe AKUN, TANDA MUNGGU!



Hak Cipta FROGGY ADS 2020. Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang