Iklan Froggy

PELAJARAN CASE 03

Iki minangka studi kasus saka salah sawijining pengiklan, sing nggunakake format iklan notifikasi push.

1327 Konversi Kanthi Iklan Push



INDIKATOR

Konversi:
1327
Nglampahi:
$ 1786
Biaya saben
konversi:

$ 1.343
ROD:
57%


SOLUSI

panelitian kasus iklan kabar push   Pariwara notifikasi push
panelitian kasus iklan kabar push   Tingkat 1 GEO
panelitian kasus iklan kabar push   6 kreatif digawe
panelitian kasus iklan kabar push   BPK: $ 0.0137
panelitian kasus iklan kabar push   Kampanye umur 1 dina
panelitian kasus iklan kabar push   Ngawasi, isih durung nindakake tuning tambahan.

Iklan Push ing Froggy Ads digunakake ing model rega CPC (Cost-Per-Click). Sampeyan mung mbayar nalika pangguna ngeklik pariwara sampeyan. Miwiti penawaran mung $ 0.003, gumantung saka geo.




Asli Ing Ati

Iklan push minangka jinis format iklan asli sing anyar, nawakake cara sing ora ngganggu, ramah pangguna lan banget narik kawigaten para pengiklan kanggo nyambungake lan nggedhekake pamirsa. Performa kanthi apik kanggo meh kabeh jinis kampanye iklan, pesen iklan interaktif iki dikirim langsung menyang piranti seluler utawa desktop pangguna kapan wae, ing endi wae!



Napa sampeyan kudu nggunakake Notifikasi Push Web?

Notifikasi Push Web yaiku pesen sing bisa diklik sing katon ing desktop, seluler utawa tablet sanajan sampeyan ora online. Pesen-pesen kasebut dikirim kanthi nyata lan saiki digunakake dening para pemasar kanggo komunikasi sing efektif. Riset nuduhake manawa ngirim 10X luwih CTR yen dibandhingake liwat email.

Ana akeh kaluwihan nggunakake Notifikasi Push Web. Nambah CTR, ningkatake keterlibatan pelanggan, gampang langganan, njaga privasi, kurang wektu lan akeh liyane. Notifikasi Push saiki wis dadi media komunikasi sing paling akeh digunakake. Sebabe, sebab utamane ora liya yaiku kaluwihane tinimbang email. Tingkat pilihan kanggo email yaiku 5% -10%, lan kanggo Notifikasi Push Web yaiku 10% -20%. Lan ngelingi tingkat klik-tayang, yaiku 4% -5% kanggo email lan nganti 40% kanggo Notifikasi Push Web.

Yen nggunakake industri Notifikasi Push Web kanthi wicaksana, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa industri E-niaga nggunakake 21%. Industri mode nggunakake luwih akeh (meh 70%). Panggunaan notifikasi push web ing media / blog yaiku 18% lan 44% digunakake kanggo ngirim Breaking News. 3% digunakake kanggo ngirim gambar, video dll.

Nalika nggunakake industri kanthi Pemberitahuan Push Web kanthi wicaksana, kita bisa ndeleng manawa saben industri nggunakake macem-macem tujuan kanggo ningkatake penjualan lan keterlibatan.


Iklan Push: Cara Nggawe Iklan Push sing Ngonversi (Waca iki)
Kebijakan Konten Push Ads Kita

RUN PUSH ADS ING FROGGYADS

Aku ora duwe AKUN, TANDA MUNGGU!



Hak Cipta FROGGY ADS 2020. Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang