Iklan Froggy

Kebijakan Konten Push Ads

Mangga Tindakake Kebijakan Konten Push Ads Yen Sampeyan Pariwara ing Jaringan Pariwara



Kebijakan Konten
Isi sing dilarang

  • Situs kencan online sing nawakake rapat diwasa;
  • Eksploitasi lan seksualisasi bocah cilik;
  • Investasi berisiko tinggi, skema pengayaan sing cepet lan piramida finansial;
  • Mromosiaken kegiatan ilegal;
  • Obat, obatan digital;
  • Ngerteni informasi salah;
  • Farmasi online;
  • Bahan pornografi lan erotis;
  • Layanan gaib;
  • Bahan kimia lan bahan tembakau sing ngemot nikotin;
  • Gaman lan bahan peledak;
  • Situs kencan web, modeling web;
  • Telpon kanggo gabung karo klompok agama lan melu upacara agama;
  • Nyengsarakake kanthi sengaja, mutilasi, propaganda bunuh diri;
  • Penyebaran perdagangan terlarang ing organ manungsa;
  • Layanan ngiringan;
  • Barang lan layanan nglawan hak asasi manungsa lan kebebasan;
  • Publikasi sing ngemot pernyataan musuhan utawa serangan marang individu utawa organisasi adhedhasar:
  • Publikasi ngemot konteks ancaman, pelecehan, lan kekerasan langsung utawa didhelikake;
  • Wicara sengit, konten sing gegandhengan karo pidana utawa teroris;
  • Nyebutake kedadeyan utawa adat istiadat sing nyebabake wong cilaka kanthi tumindak asor, ora grapyak utawa nyerang;
  • Konten sing ana gandhengane karo hacking menyang sistem komputer lan program.
Konten sing Diatur

Dhaptar ing ngisor iki nuduhake produk lan layanan sing bisa dileksanakake ing syarat-syarat tambahan:
  • Rajin amarga ukum;
  • Verifikasi Lisensi;
  • Nyedhiyakake dhaptar lengkap komponen sing nggawe aditif biologis;
  • Bukti kepemilikan materi pariwara lan / utawa merek dagang;
  • Situs web kencan;
  • Dolanan video;
  • Cryptocurrency;
  • Pilihan binar;
  • ICO;
  • Layanan finansial;
  • Produk ndandani awake dhewe;
  • Download piranti lunak;
  • Layanan langganan;
  • Suplemen bio;
  • Gambar, kontes, livewees, lotre, undhak-undhakan;
  • Rokok lan tisu elektronik;
  • Kasino;
  • Produk perawatan kesehatan;
  • Organisasi sukarelawan sing ora duwe bathi lan yayasan amal;
  • Crowdfunding;
  • Konten politik;
  • Alkohol;
Laku sing dilarang

  • Ngundhuh lan distribusi konten dening pihak katelu sing nglanggar undang-undang hak cipta;
  • Koleksi, panyimpenan lan distribusi informasi pribadi tanpa idin saka pangguna;
  • Konten sing dilarang didhelikake dening para spoiler;
  • Konten sing ngemot lan nyebar virus;
  • Konten ora kena diwaca, ndeleng lan verifikasi;
  • Download aplikasi lan plug-in otomatis tanpa idin saka pangguna;
  • Teknik ndhelikake konten nyata nggunakake pangalihan;
  • Substitusi isi ing perangan moderat;
  • Clocking;
  • Torrents;
  • Spam
  • LOGIN SAIKI!

    Aku ora duwe AKUN, TANDA MUNGGU!



Hak Cipta FROGGY ADS 2020. Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang