Katemtuan Layanan lan Perjanjian kanggo Pengiklan & Penerbit

KANGGO, FroggyAds.com (FroggyAds) minangka perusahaan sing dununge lan ndaftar ing Denmark lan melu bisnis nyedhiyakake pariwara liwat FroggyAds.com. FroggyAds.com diduweni lan dioperasikake dening FroggyAds.

KANGGO "" penerbit "," pengiklan "" lan "" "penerbit", "pengiklan" "," pengiklan "pengin melu jaringan pariwara tampilan liwat FroggyAds.com

Perjanjian iki bakal ngatur partisipasi ing Display Network Network (Program) sing ditawakake FroggyAds.com. Kanthi melu Program, sampeyan bakal dianggep wis setuju karo Ketentuan lan Ketentuan iki.

"Penerbit", "pariwara" kudu netepi syarat lan katemtuan sing ditemtokake ing Perjanjian iki.

Nduweni hak; Panguwasa
"Penerbit", "pengiklan" makili lan njamin yen paling umur (i) paling wolulas (18) taun lan / utawa (ii) bisa diakoni bisa nggawe kontrak naleni kanthi sah miturut ukum sing ditrapake. Yen "penerbit", "pengiklan" minangka entitas perusahaan, "penerbit", "pengiklan" makili lan njamin manawa dheweke duwe wewenang legal kanggo ngikat entitas perusahaan kasebut miturut syarat-syarat lan syarat-syarat sing ana ing Perjanjian iki, ing istilah kasebut istilah " sampeyan "," sampeyan "utawa" Pangguna "bakal nuduhake entitas perusahaan kasebut. Yen, sawise sampeyan nampa Perjanjian iki, FroggyAds nemokake manawa "penerbit", "pengiklan" ora duwe wewenang legal kanggo ngikat entitas perusahaan kasebut, "penerbit", "pengiklan" bakal tanggung jawab pribadi kanggo kewajiban sing ana ing Perjanjian iki, kalebu, nanging ora winates, kewajiban mbayar. FroggyAds ora tanggung jawab marang karusakan utawa karusakan apa wae sing ana amarga katergantungan FroggyAds marang instruksi, kabar, dokumen utawa komunikasi sing dipercaya dening FroggyAds kanthi asli lan asale saka perwakilan resmi "penerbit", entitas korporat "pengiklan". Yen ana keraguan babagan keaslian instruksi, kabar, dokumen utawa komunikasi kasebut, FroggyAds duwe hak (nanging ora tanggung jawab) mbutuhake otentikasi tambahan.

Syarat-syarat pembayaran:
Bayaran bakal dikirim saben minggon. "Penerbit", "pengiklan" kudu mlebu menyang akun kanggo njaluk pambayaran. Yen "penerbit", "pariwara" njaluk pembayaran digawe liwat sumber pambayaran pihak katelu kayata PayPal (Pembayaran Minimal: $ 100) utawa Transfer Kawat (Pembayaran Minimal: $ 500), jumlah pambayaran minimal bakal ditemtokake dening pihak katelu kasebut sumber pambayaran. FroggyAds duwe hak nyegah pembayaran saka "penerbit", "pengiklan" yen nglanggar syarat lan katemtuan sing ditemtokake ing kene.

Partisipasi:
FroggyAds duwe kabijakan mutlak babagan apa utawa ora nampa pelamar utawa situs tartamtu kanggo partisipasi ing Program kasebut. Situs ing ngisor iki ora diijini melu Program kita:

  • Situs apa wae sing ilegal ing Amerika Serikat utawa Denmark
  • Situs sing nampilake pornografi bocah, bestialitas utawa ngemot link menyang konten kasebut
  • Situs libelous utawa fitnah
  • Situs sing ngemot pembajakan piranti lunak
  • Situs sing ngemot, menehi instruksi utawa njlentrehake apa wae kegiatan ilegal kalebu, nanging ora winates kanggo nggawe bom, hacking utawa phreaking
  • Situs kanthi nampilake kekerasan; basa saru utawa kasar; konten lan / utawa konten sing kasar sing ndhukung utawa ngancam cilaka fisik
  • Situs sing mromosikake jinis sengit adhedhasar lomba, politik, kesukuan, agama, jenis kelamin utawa seksualitas
  • Situs sing melu utawa ngirim posting grup warta utawa email sing ora dikarepake
  • Situs sing mromosikake jinis obat, parferal lan / utawa kegiatan ilegal
  • Situs kanthi saran investasi ilegal, palsu utawa ngapusi lan / utawa kesempatan golek dhuwit
  • Situs kanthi jinis konten apa wae sing dianggep umum ora cocog utawa ora cocog
  • Situs nyebar virus utawa ngeksploitasi kerentanan browser web
  • Nganyari flash
  • Download / Play Saiki
  • Stream Saiki
  • Pembaruan Browser
  • Iklan Virus sing Mblusukake
  • Nganyari Media Player
  • Toolbar
  • Download Piranti Lunak

Tanggung jawab "penerbit", "pariwara" kanggo njaga konten sing bisa ditampa kaya sing dijelasake ing Perjanjian iki. Pelanggaran aturan kasebut bakal nyebabake "penerbit", "pengiklan" langsung ngilangi Program, pembatalan akun sampeyan lan pembayaran sampeyan bakal batal. FroggyAds ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo "iklan", konten iklan "pariwara".

"Penerbit", "pengiklan" bisa uga ora kanthi nambah jumlah lalu lintas kanthi nggunakake piranti, program utawa robot apa wae. Kajaba iku, "penerbit", "pariwara" bisa uga ora nyalahake kode iklan FroggyAds kanggo mengaruhi penghasilan "penerbit", "pengiklan" miturut Perjanjian iki.

Saben "penerbit", "pariwara" mung bisa nyekel siji akun nganggo FroggyAds. "Penerbit", "pengiklan" bisa uga duwe luwih saka siji URL ing akun kasebut, sing masing-masing kudu diajukake kanggo ditinjau sadurunge nempatake kode iklan ing saben situs.

Panggenan Kode
Kode iklan FroggyAds bisa uga ora diowahi saka format asline tanpa idin tinulis saka FroggyAds. "Penerbit", "pengiklan" setuju nggunakake kode iklan sing diwenehake dening FroggyAds ora luwih saka sepisan saben tampilan kaca. Kode iklan mung bisa ditampilake ing URL root sing ditinjau lan ditampa FroggyAds kanggo melu ing Program. Kode iklan ora bisa dilebokake ing pesen email.

Pelaporan Data:
FroggyAds minangka pemilik tunggal kabeh situs web, kampanye lan data panggunaan web gabungan sing dikumpulake dening FroggyAds. FroggyAds uga bakal tanggung jawab kanggo nglumpukake kesan lan statistik geografis. "Penerbit", "pengiklan" mung nduweni akses menyang data kampanye sing dikumpulake kanthi nggunakake inventaris.

Contact Informasi:
"Penerbit", "pariwara" setuju ora nambah jumlah lalu lintas kanthi artifisial nggunakake program, skrip, piranti utawa kanthi cara liya. FroggyAds bakal audit saben "penerbit", lalu lintas "pengiklan" saben dina. Yen "penerbit", "pengiklan" ngasilake utawa nggawe statistik "palsu" statistik, "pariwara" bakal mbusak akun permanen saka Program lan "penerbit", "pengiklan" ora bakal menehi ganti rugi kanggo lalu lintas apus-apus kasebut. Kajaba iku, FroggyAds duwe hak ndhaptarake kegiatan apus-apus dening "penerbit", "pengiklan" ing database penipuan jaringan iklan global kanggo panggunaan jaringan pariwara liyane. Ngunggah ulang kaca sing gedhe banget utawa penyalahgunaan sistem liyane bisa uga nyebabake FroggyAds ngupayakake tumindak ukum marang "penerbit", "pengiklan".

Aman saka Program:
Kanggo nglindhungi klien lan pihak katelu saka sembarang kegiyatan sing apus-apus, FroggyAds bisa uga, miturut kabijakan kita, mungkasi akun sing dipercaya bisa nglanggar salah sawijining aturan utawa sing duwe rasio konversi sing sithik banget. Kita duwe hak njaluk log server saka "penerbit", "pengiklan" kanggo investigasi. Yen ora ana persetujuan antarane FroggyAds lan "penerbit", "pengiklan" babagan kegiatan apus-apus, keputusan FroggyAds dadi final. Akun apa wae sing wis dibatalake amarga ana kegiatan apus-apus utawa amarga rasio konversi kurang, ora bakal nampa pembayaran. Ing kasus nalika ana penipuan lan pambayaran wis digawe, FroggyAds bisa uga njupuk tindakan ukum tumrap "penerbit", "pengiklan" saliyane nutup akun kasebut.

"Penerbit", "pengiklan" sing nglanggar Syarat lan Ketentuan sing ditemtokake ing kene bakal langsung dinonaktifake. FroggyAds bisa mateni "penerbit", "pengiklan" tanpa kabar sadurunge, sanajan kabeh upaya bakal ditindakake kanggo menehi kabar "penerbit" sing wis dipateni, "pengiklan" liwat alamat email sing diwenehake dening "penerbit", "pengiklan".

Sawise mungkasi "penerbit", "pariwara" saka Program "penerbit", "pengiklan" bakal langsung mbusak kabeh kode sisipan HTML lan kode iklan FroggyAds saka kaca web lan kabeh "penerbit", "pengiklan" masang kode kasebut .

Perwakilan lan Jaminan:
"Penerbit", "pengiklan" makili lan njamin manawa dheweke duwe kekuwatan lan wewenang kanggo nindakake Perjanjian iki. FroggyAds ora tanggung jawab kanggo konten sing diwenehake dening pihak katelu kalebu "penerbit", "pengiklan". FroggyAds lan sing menehi lisensine ora menehi jaminan babar pisan, kanthi ekspresi, tersirat, statutory utawa liya, kalebu tanpa watesan jaminan merchantasi lan fitness kanggo panggunaan tartamtu. "Penerbit", "pariwara" tanggung jawab kanggo tanggung jawab legal sing ana ing utawa ana hubungane karo (i) konten lan materi liyane sing ditemtokake ing "penerbit", situs web "pengiklan" lan / utawa (ii) konten apa wae utawa materi sing bisa dihubungake pangguna liwat "penerbit", situs web "pengiklan" kajaba liwat pariwara sing diwenehake dening FroggyAds. "Penerbit", "pengiklan" kanthi iki setuju menehi ganti rugi, mbela lan njaga FroggyAds sing ora bahaya lan pejabat, direktur, agen, "penerbit", "pengiklan" lan karyawan saka lan nglawan kabeh klaim, tuntutan, proses, penegasan, tumindak, tanggung jawab , kerugian, biaya, ganti rugi lan biaya kalebu biaya pengacara sing cukup sing bisa ditindakake amarga ana klaim sing ana utawa gegandhengan karo "penerbit", konten, situs web, perdagangan lan / utawa bisnis sing diiklanake dening "penerbit", "Pangiklan" utawa "penerbit", penyalahgunaan "pengiklan" saka layanan sing diwenehake ing kene utawa "penerbit", "iklan" nglanggar samubarang representasi lan / utawa jaminan sing diwenehake marang para pelanggan utawa pihak katelu.

Karusakan:
Ora ana pihak sing bakal tanggung jawab kanggo ganti rugi khusus, ora langsung, insidental utawa konsekuensi amarga saka layanan sing diwenehake ing kene.

Ora ana kahanan apa wae, FroggyAds, karyawan, "penerbit", "pengiklan", utawa kontraktor bakal tanggung jawab kanggo ganti rugi langsung, ora langsung, insiden, khusus, ngukum utawa konsekuensi sing nyebabake "penerbit", "pengiklan" panggunaan utawa ora bisa nggunakake layanan sing disedhiyakake ing kene utawa "penerbit", "pangiklan" (utawa "penerbit", pelanggan "pengiklan utawa pangguna resmi) gumantung utawa nggunakake informasi, layanan utawa barang dagangan sing disedhiyakake ing utawa liwat “penerbit”, situs web utawa pariwara “pariwara”.

Watesan Iklan:
Pengiklan apa wae sing ana watesan ing ngisor iki bakal ditanggepi, lan dana bakal ditahan:

  • Domain sing diparkir Google utawa Google Adsense
  • Pariwara Tech Support
  • Sembarang jinis produk utawa pil farmasi
  • Malware / Scareware / Phishing
  • Konten eksplisit lan / utawa ilegal
  • Kaca kebangkrutan nglanggar ketentuan ukum, hak privasi, merek dagang lan / utawa hak pihak katelu utawa nyalahi sopan santun
  • Pornografi hardcore (konten seksual sing ora cocog kanggo bocah cilik)
  • Situs sing pura-pura manawa pengunjung duwe virus ing piranti ("Dhukungan Tech")
  • Langganan mbayar tanpa informasi rega
  • Mekanisme sing dilarang ing kaca kebangkrutan

Pengiklan apa wae sing ana watesan ing ngisor iki bakal ditanggepi, lan dana bakal ditahan:

  • Gelung pop munggah sing ora bisa ditutup dening pangguna
  • Luwih saka siji mlebu / metu pop munggah
  • Apa wae mekanisme sing ngalangi pangguna supaya ora nutup jendhela browser
  • Imitasi pesen kesalahan sistem
  • Unduhan / instalasi diwiwiti tanpa interaksi pangguna
  • Lansiran muni yen pangguna kasusahan

Watesan tanggung jawab:
FroggyAds utawa para pelanggan ora bakal tanggung jawab (i) manawa ora menehi referensi utawa akses menyang kabeh utawa bagean situs web amarga kegagalan sistem utawa kegagalan teknologi liyane FroggyAds utawa Internet; lan / utawa (ii) telat ngirim lan / utawa ora ngirim pariwara, kangelan karo pelanggan utawa pariwara; kangelan karo server pihak katelu; malfungsi elektronik lan / utawa kesalahan konten utawa ngilangi iklan apa wae.

Audit:
FroggyAds mung duwe tanggung jawab pitungan “penerbit”, penghasilan “pengiklan”.

Pangowahan:
FroggyAds duwe hak kanggo ngowahi syarat lan syarat ing kene kapan wae lan pangowahan utawa modifikasi kasebut bakal ditrapake wiwit dikirimake dening FroggyAds menyang "penerbit", "pengiklan" liwat email sing menehi saran babagan pangowahan utawa modifikasi kasebut. "Penerbit", "pengiklan" tanggung jawab kanggo tundhuk karo owah-owahan ing syarat-syarat lan syarat sajrone 10 dina wiwit tanggal pangowahan.

Publisitas lan Merek Dagang:
"Penerbit", "pariwara" kanthi iki ngidini FroggyAds ngenali "penerbit", "pengiklan" minangka pelanggan FroggyAds lan nampilake "penerbit", logo "pengiklan" sing ana gandhengane karo ngenali "penerbit", "pengiklan" minangka pelanggan FroggyAds. "Penerbit", "pariwara" ora bakal ngluncurake informasi babagan kampanye lan / utawa hubungan karo FroggyAds utawa para pelanggan ing siaran pers, materi promosi utawa materi merchandise tanpa idin tertulis saka FroggyAds. Ora ana rilis pers utawa woro-woro umum umum tanpa persetujuan FroggyAds lan "penerbit", "pengiklan".

Informasi Sulih:
Kabeh informasi tinulis sing dilabeli minangka proprietari utawa rahasia sing diwedharake dening pihak liya menyang pihak liya bakal dadi properti saka partai sing nyritakake. Saben pihak setuju yen ora bakal nyampekano, nggunakake, ngowahi, nyalin, ngasilake utawa nyampekano informasi rahasia kasebut kajaba kanggo netepi kewajiban miturut Perjanjian kasebut. Larangan sing ana ing bagean iki ora ditrapake kanggo informasi (a) sing wis sah dingerteni utawa dikembangake kanthi independen dening pihak sing nampa, (b) sing diwartakake ing materi sing diterbitake, (c) umume dingerteni kanggo masarakat, utawa (d) sing sah sah saka pihak katelu wae. Ora ana pihak sing bakal nyampekano pihak katelu, kajaba agen lan perwakilan kasebut kanthi dhasar sing kudu dingerteni, syarat-syarat Perjanjian kasebut tanpa idin tinulis saka pihak liya, kajaba ana pihak sing berhak ngumumake (i) syarat-syarat sing dibutuhake miturut ukum; lan (ii) anane Perjanjian kasebut.

Resolusi Sengketa:
Yen ana perselisihan miturut Perjanjian iki, para pihak kudu nyoba kanthi setya kanggo ngrampungake perselisihan kasebut kanthi ora resmi, utawa kanthi mediasi komersial, tanpa prelu proses formal.

Istilah sing beda-beda:
"Penerbit", "pengiklan" bisa uga ora, tanpa idin tinulis saka FroggyAds, nemtokake Perjanjian iki, kanthi lengkap utawa sebagean, kanthi sukarela utawa kanthi nggunakake ukum, lan upaya apa wae bakal dadi pelanggaran Perjanjian iki lan bakal batal. Perjanjian iki mung kanggo kepentingan pihak lan panerusane lan sing diidini, lan ora menehi hak utawa obat apa wae kanggo wong utawa entitas liyane.

Perjanjian kasebut bakal ditafsirake miturut undang-undang Denmark tanpa prelu utawa ngetrapake aturan utawa prinsip konflik-hukum.

Perjanjian iki kalebu kabeh kesepakatan ing antarane FroggyAds lan "penerbit", "pengiklan" sing ana gandhengane karo subyek ing kene lan kabeh perjanjian, perwakilan, lan pernyataan sadurunge babagan subyek kasebut diganti.

Ora salah siji pihak nggunakake utawa ngetrapake hak apa wae miturut Perjanjian kasebut bakal tumindak minangka ngilangi pelanggaran sabanjure.

Yen ana ketentuan Perjanjian kasebut amarga ana sebab sing ora sah, ilegal utawa ora bisa dileksanakake, para pihak bakal miwiti negosiasi kanggo panentu pengganti lan ketentuan Perjanjian sing isih ana bakal ora diganggu. Perjanjian kasebut bakal ditafsirake lan ditafsir kanthi adil, sesuai karo makna sing jelas saka syarat-syarat kasebut, lan ora bakal ana praduga utawa inferensi tumrap partai sing nyusun Perjanjian kasebut ing interpretasi utawa interpretasi ketentuan ing kene. Kajaba sing disedhiyakake ing kene, hak-hak lan solusi saka pihak-pihak sing kasebut ing Perjanjian kasebut ora eksklusif lan minangka tambahan kanggo hak-hak lan obat-obatan liyane sing kasedhiya ing ukum kanthi adil. Persetujuan kasebut bakal diikat lan bakal diamanake kanggo entuk manfaat saka pihak masing-masing menyang kene, penerus masing-masing kanggo kepentingan, wakil ukum, ahli waris lan penugasan. Saben pihak kudu netepi kabeh undang-undang, peraturan lan peraturan sing ana gandhengane karo kinerja ing ngisor iki.

Judhul:
Judhul sing digunakake ing kene kanggo penakeane para pamaca, lan ora bakal dianggep mbatesi utawa nambah ketentuan substansial ing kene.



Agreement







Perjanjian sing diwenehake rampung ing antarane

FroggyAds.com, ndaftar lan nindakake kegiyatan ing Negara Bagian Nevada, Amerika Serikat ing siji tangan, lan Pangguna sing nyebutake kekarepane kanggo tuku Layanan kasebut miturut Perjanjian kasebut lan nampa kewajiban miturut Perjanjian kasebut tanpa leladen lan kanthi lengkap kanthi ngetutake tautan "I ACCEPT" ing teks Perjanjian, ing tangan liyane,

dipimpin sacara kolektif ing ngisor iki:



a. Kontraktor minangka pemilik Piranti Lunak;

b. Kontraktor nerbitake Piranti Lunak ing Situs Web Resmi kanggo nyedhiyakake Layanan;

c. Pangguna mriksa lengkap lan lengkap babagan inti saka Layanan sing disedhiyakake, urutan lan katemtuan Layanan diwenehake dening Kontraktor;

d. Pangguna pengin tuku Layanan Kontraktor lan setuju kanggo mbayar Layanan;

e. Loro-lorone Pihak duwe kapasitas legal sing cukup kanggo mlebu Perjanjian kasebut, pangguna utawa wakil sing mlebu Perjanjian iki sah diwenehi wewenang kanggo mlebu Perjanjian iki, kabeh prosedur perusahaan saka Panganggo sing dibutuhake kanggo kesimpulan Perjanjian kasebut sesuai karo undang-undang negara. Pangguna utawa dokumentasi perusahaan internal pangguna kalebu Artikel Asosiasi dileksanakake ing formulir sing cocog;

wis entuk kesepakatan sing lengkap lan sah lan negosiasi ing ngisor iki:





1. Syarat lan Definisi

Syarat lan Definisi sing digunakake ing Perjanjian kasebut lan ditulis saka huruf kapital bakal diwaca kaya ing ngisor iki:

1.1. Perjanjian kasebut minangka Perjanjian saiki kalebu kabeh lampiran lan lampiran.

1.2. Para Pihak yaiku Kontraktor lan Pangguna.

1.3. Kontraktor yaiku Company Platform Inc., sing ndhaptar lan nindakake kegiyatan ing Negara Bagian Nevada, Amerika Serikat.

1.4. Pangguna minangka wong sing mlebu menyang Perjanjian saiki kanthi ngetutake tautan "I ACCEPT" ing teks Perjanjian, sing jenenge, alamat lan rincian akun bank sing diandharake dening wong kasebut langsung ing registrasi ing Situs Web Resmi. Pangowahan alamat utawa Negara registrasi utawa kegiatan pangguna ora bakal dadi dhasar pamblokiran utawa revisi Perjanjian kasebut, kajaba kasus nalika undang-undang negara registrasi anyar lan kegiatan pangguna nyegah pangguna saka pangguna nindakake kewajiban miturut Persetujuan.

1.5. Situs Web Resmi - situs ing Internet sing diterbitake Piranti Lunak. Situs web resmi nalika tanggal kesimpulan Perjanjian kasebut yaiku http://admachine.co.

1.6. Piranti Lunak kasebut minangka program komputer "Ad Exchange Platform".

1.7. Klien minangka wong sing kasedhiya kanggo ngajokake Formulir Aplikasi dening pangguna.

1.8. Aplikasi kasebut yaiku Formulir Aplikasi ing Pariwara utawa Formulir Aplikasi ing Publikasi.

1.9. Formulir Aplikasi ing Iklan minangka formulir aplikasi sing rampung kanthi urutan sing ditemtokake dening Kontraktor sing diisi Klien langsung ing Situs Web Resmi kanggo masang pariwara Klien ing kaca Internet pangguna Internet liyane.

1.10. Formulir Aplikasi ing Publikasi minangka formulir aplikasi sing rampung kanthi urutan sing ditemtokake dening Kontraktor sing diisi Klien langsung ing Situs Web Resmi kanggo masang pariwara pihak katelu ing kaca Internet Klien.

1.11. Layanan kasebut minangka kesempatan sing diwenehake dening Kontraktor kanggo Pangguna babagan panggunaan online Piranti Lunak sing diterbitake ing Situs Web Resmi kalebu panentu dening Kontraktor kanggo pangguna sing ngidini Klien ngajokake Formulir Aplikasi.

1.12. Akun Pribadi minangka akun pribadi saka pangguna ing sistem tagihan otomatis Kontraktor ing endi transaksi pembayaran lan debit dana kanggo Layanan sing diwenehake direkam dening Kontraktor. Akun Pribadi dudu akun pamukiman utawa akun bank.

1.13. Akun Pangguna minangka paramèter akses Situs Web Resmi kanggo pangguna ing kene Panganggo ngatur ruang lingkup Layanan sing diwenehake, nampa informasi babagan saldo Akun Pribadi lan nindakake kegiatan liyane ing Situs Web Resmi sing ana gandhengane karo penyediaan Layanan.

1.14. Pilihan minangka pilihan saka Layanan sing disedhiyakake dening Kontraktor kanggo Pangguna sing netepake ruang lingkup Layanan sing diwenehake utawa paramèter liyane saka Layanan sing disedhiyakake. Pilihan kasebut ditemtokake ing situs web resmi.

1.15. Pilihan minangka prosedur pilihan otomatis sing ditindakake kanthi nggunakake Piranti Lunak sajrone proses kasebut

a. Ditemtokake situs web wong kaping telu sing paling cocog karo Formulir Aplikasi Klien ing Iklan lan papan pariwara Klien bakal dilebokake.

b. Ditemtokake apa iklan pihak katelu sing paling cocog karo kondisi Formulir Aplikasi Klien babagan Publikasi lan papan ing situs web Klien kanggo papan iklan iklan pihak katelu sing disedhiyakake.

1.16. Kebijakan Privasi minangka dokumen sing dijelaskan dening Kontraktor sing ngemot aturan perawatan informasi pangguna lan Klien sing diterbitake ing situs web resmi sing dadi bagean integral saka Perjanjian kasebut.

1.17. Ketentuan Layanan minangka dokumen kanthi unilaterally elaborated dening Kontraktor ngemot aturan ing Piranti Lunak lan (utawa) panggunaan Situs Web Resmi sing diterbitake ing situs web resmi ing wangun siji dokumen utawa bagean situs web, uga instruksi, peraturan kapisah , kahanan, klarifikasi sing ora kasebut langsung ing Katentuan Layanan.

1.18. Jumlah mundur minimal minangka jumlah minimal sing ditemtokake sacara sepihak dening Kontraktor sing bisa ditransfer menyang pangguna dening Kontraktor ing bagean 3.7. ing kene





2. Subyek Perjanjian

2.1. Kontraktor janji kanggo nyedhiyakake Layanan kanggo Pangguna sajrone validitas Perjanjian kasebut, dene Pangguna janji nggunakake lan mbayar Layanan kasebut.

2.2. Penyediaan Layanan lan panggunaan ditindakake miturut syarat-syarat lan aturan sing ditemtokake ing kene, uga kanthi unilater sing dibahas dening Kontraktor ing Ketentuan Layanan. Pangguna bakal netepi sakabehe lan ora kalebu katemtuan lan aturan panggunaan Layanan sing ditemtokake ing kene, uga sacara sepihak sing dibayangake dening Kontraktor ing Ketentuan Layanan sing diterbitake ing Situs Web Resmi.

2.3. Pangguna ngakoni manawa panentu Layanan bakal dileksanakake kanthi online liwat jaringan global Internet. Piranti lunak lan / utawa komponen kasebut ora bakal diinstal ing server utawa piranti komputer liyane sing diduweni utawa dikontrol menyang / dening Pangguna utawa Klien kajaba file tambahan sing njamin identifikasi pangguna utawa klien utawa koordinasi interoperabilitas peralatan Pangguna utawa Klien lan Piranti Lunak.

2.4. Supaya ora kuwatir, Para Pihak negesake maneh manawa Perjanjian kasebut minangka perjanjian menehi layanan, Perjanjian kasebut rampung antara Para Pihak adhedhasar prinsip Piranti Lunak minangka layanan (SaaS), mula pangguna utawa Klien uga ora duwe hak ing Piranti lunak (ora duwe kapentingan utawa hak dudu properti, utawa hak liyane).

2.5. Kewajiban Kontraktor kanggo menehi Layanan menyang Pangguna sing wis ditemtokake ing kene diwiwiti saka tanggal kompleks kompleks ing ngisor iki:

a. Perjanjian kasebut disimpulake dening pangguna kanthi nyebutake kesepakatan kanthi syarat-syarat Perjanjian kasebut lan ditampa tanpa leladen lan kanthi jangkah kanthi ngetutake tautan "I ACCEPT" ing teks Perjanjian;

b. Persetujuan kasebut diwiwiti;

c. Pangguna pangguna ing Situs Web Resmi;

d. Akun Pribadi pangguna dikreditake karo dana kanthi jumlah sing cukup kanggo pambayaran Layanan.

2.6. Pangguna duwe hak milih lan ngowahi Pilihan, uga nindakake kegiatan liyane sing penting kanggo nyedhiyakake Layanan ing Akun ing Situs Web Resmi.

2.7. Kasedhiya manawa kosok baline ora ditemtokake dening Kontraktor ing Situs Web Resmi, yen ana Opsi sing diowahi dening pangguna kanggo opsi sing eksklusif, para Pihak bakal diatur karo ing ngisor iki:

a. Yen Opsi sing wis ana diowahi dadi Opsi sing luwih larang, penyediaan Layanan kanthi Opsi sing luwih larang diwiwiti saka debiting akun pribadi pangguna saka dana kanthi jumlah sing cocog karo rega Opsi sing luwih larang. Dana kanthi jumlah Opsi sing luwih larang bakal didebit saka akun pribadhi pangguna nalika dina mlebu Opsi kasebut dening pangguna;

b. Yen Opsi sing ana saiki diowahi kanggo Pilihan sing luwih murah, penyediaan Layanan kanthi Opsi sing luwih murah diwiwiti saka wayahe mandhegake Layanan miturut Opsi sing wis dibayar sadurunge. Dana kanthi jumlah Opsi sing luwih murah, bakal ditebit saka akun pribadi pangguna langsung sadurunge nggawe Layanan kasebut ing Opsi sing paling murah





3. Operasi ing Akun Pribadi. Transaksi.

3.1. Layanan kasebut diwenehake dening Kontraktor kanthi eksklusif ing syarat-syarat pambayaran sadurunge lan kecukupan dana ing Akun Pribadi Panganggo. Yen dana ing Akun Pribadi pangguna ora cukup kanggo pambayaran lengkap kanggo Layanan, Layanan kasebut ora bakal diwenehake menyang Pangguna.

3.2. Pangguna kudu ngontrol Akun Pribadi lan njamin saldo positif ing Akun Pribadi, jumlah ing Akun Pribadi cukup kanggo debiting rega Layanan utawa Pilihan saka Dhasar kasebut. Pangguna mesthine kudu njamin transaksi dana menyang Kontraktor kanggo kredit akun Pribadi saka Panganggo. Kontraktor ora dikenani biaya lan Pangguna ora kudu mbayar kapentingan kanggo / dana sing dibayar dening Pangguna lan / utawa ditransfer menyang Akun Pribadi.

3.3. Mata uang dana ing Akun Pribadi yaiku Dolar AS. Kabeh pembayaran menyang Kontraktor kanggo kredit Akun Pribadi pangguna kudu digawe ing Dolar AS. Konversi awal mata uang liyane menyang Dolar AS bakal ditindakake dening pangguna, bank utawa sistem pembayaran, nanging manawa Kontraktor ora bakal tanggung jawab kanggo konversi kasebut, bener, uga ora nanggung biaya sing ana gandhengane karo konversi kasebut .

Crediting saka Akun Pribadi ditindakake kanthi jumlah sing ditransfer menyang akun bank Kontraktor ora kalebu kasus nalika Kontraktor mutusake kanggo kredit Akun Pribadi kanthi jumlah sing ngluwihi jumlah sing ditransfer menyang akun bank Kontraktor kanthi menehi tandha, tujuan komersial utawa liyane. Tujuan lan kondisi kredit tambahan ditetepake dening Kontraktor kanthi sepihak lan keputusan Kontraktor ing kredit tambahan kasebut ora bakal dianggep minangka menehi pilihan kanggo sawetara Pangguna sadurunge wong liya utawa menehi mupangat kanggo pangguna liyane sadurunge pangguna.

Nalika Kontraktor nggawe pambayaran menyang Pangguna, Akun Pribadi didiskonake kanthi jumlah sing padha karo jumlah debit saka akun bank Kontraktor kanggo pembayaran tanpa preduli jumlah sing ditampa dening pangguna kanthi komisi sing dipotong lan remunerasi wong katelu sing ditindakake sajrone transaksi.

Kabeh komisi lan ragad sing dikenani biaya dening bank, sistem pembayaran utawa institusi finansial liyane sing melu transaksi ing antarane Kontraktor lan Pangguna lan (utawa) ngamanake transaksi kasebut, dibayar dening pangguna utawa saka dana sing ditransfer menyang pangguna, preduli karo pihak sing miwiti pembayaran kasebut.

3.4. Akun Pribadi pangguna dikreditake kanthi:

3.4.1. Dana kasebut dikreditake dening pangguna utawa Klien utawa wong liya menyang akun bank Kontraktor kanthi salah sawijining cara sing ditemtokake ing Situs Web Resmi.

Kabeh pembayaran menyang Kontraktor bakal digawe kanthi indikasi Akun Pribadi pangguna.

Kabeh pembayaran sing digawe menyang Kontraktor dening Klien utawa wong katelu menyang Akun Pribadi pangguna bakal dianggep minangka pembayaran sing wis digawe dening pangguna. Hubungan antarane Pangguna lan Klien ora diatur karo Perjanjian, ora dikendhaleni utawa diverifikasi dening Kontraktor mula pangguna kasebut pancen tanggung jawab kanggo njamin dhasar sing cukup lan sah kanggo konduksi pambayaran kasebut dening Klien utawa wong katelu liyane kanggo Pribadi pangguna Ngisi akun maneh.

Ora ana kahanan apa wae Kontraktor bakal tanggung jawab finansial sadurunge Klien utawa wong katelu sing mbayar pambayaran marang Kontraktor kanggo Akun Pribadi pangguna sing menehi kredit, khususe, nanging ora dadi watesan manawa Kontraktor ora diwenehi kewajiban ngasilake dana menyang Klien utawa wong katelu, utawa kanggo nglumpukake kapentingan ing dana sing dibayar utawa liyane.

3.4.2. Akun Pribadi pangguna dikreditake kanggo pariwara wong liya ing situs internet Klien. Jumlah pembayaran kasebut ditemtokake dening Selection.

3.5. Akun Pribadi pangguna didol:

3.5.1. Yen Opsi sing mbutuhake pembayaran dijaluk;

3.5.2. Yen pangguna mbutuhake pengembalian dana (para. 3.7. Ing kene);

3.5.3. Ing kasus penempatan pariwara Klien ing Formulir Aplikasi ing situs web wong katelu. Jumlah pembayaran kasebut diwilang adhedhasar Pilihan.

3.6. Para Pihak ngonfirmasi pangerten manawa asil Pilihan nuduhake ketepakan Formulir Aplikasi sing paling pas kanggo Iklan sawetara Klien menyang Formulir Aplikasi babagan Publikasi Klien liyane sing ditemtokake dening Piranti Lunak. Nalika ndhaptar utawa ngetrapake Akun Pribadi pangguna, jumlah transaksi ditemtokake dening asil Pilihan kalebu potongan lan komisi sing ditampa dening wong sing nindakake fungsi perantara ing papan iklan kanthi jumlah sing ditemtokake dening wong kasebut. Wong kaya ngono bisa dadi Pangguna Piranti Lunak liyane lan Klien, Kontraktor.

3.7. Kasedhiya yen saldo Akun Pribadi pangguna positif lan ngluwihi jumlah mundur minimal, Panganggo nduweni hak njaluk Kontraktor mbalekake dana kanthi jumlah sing padha utawa ngluwihi jumlah mundur minimal. Ing kasus iki, Akun Pribadi pangguna didol ing jumlah sing dijaluk dening Panganggo kanggo mbalekake wiwit wayahe Kontraktor nampa panjaluk mbalekake pangguna.

Panjaluk mbalekaken dikirim saka Akun pangguna ing situs web resmi. Panjaluk kasebut dianggep ditampa dening Kontraktor nalika kabeh data sing dibutuhake kanggo pengembalian dana lan ditulis ing situs web resmi diwenehake dening pangguna lan dikonfirmasi dening pangguna kanthi cara sing ditemtokake ing situs web resmi.

Pengembalian dana bakal rampung dening Kontraktor sajrone 30 (telung puluh) dina wiwit tanggal panjaluk pangguna ditampa.

3.8. Para Pihak setuju manawa data Piranti Lunak minangka siji-sijine cara kanggo nemtokake jumlah dana sing tundhuk kredit utawa debit menyang / saka Akun Pribadi pangguna. Kontraktor bakal nggunakake layanan saka notaris utawa wong liya sing bisa dipercaya kanggo ngrekam lan (utawa) ngonfirmasi data kasebut ing wektu sing ditemtokake kanggo ngrampungake perselisihan kontingen utawa ora setuju karo pangguna. Yen wong kasebut diwenehake pambocoran data menyang wong iki, ora bakal dianggep nglanggar Perjanjian utawa kewajiban liyane saka Pangguna kanggo nggawe rahasia informasi.





4. Kualitas Layanan

4.1. Para Pihak setuju manawa miturut Perjanjian kasebut, Layanan kasebut diwenehake miturut kondhisi "kaya", lan Kontraktor ora bakal tanggung jawab kanggo kepatuhan kualitas Layanan, utawa Kontraktor uga ora duwe tanggung jawab nalika nggawe Layanan, gangguan sementara ing operasi Piranti Lunak utawa kurang akses menyang situs web resmi preduli ana sebab-sebab sing ora teratur, gangguan utawa kurang akses.

4.2. Sanajan ketentuan para. 4.1. ing kene Kontraktor kudu ngupayakake supaya pasokan Layanan 24 jam 7 dina seminggu. Kebutuhan kanggo mungkasi penyediaan Layanan kanggo nindakake karya pangopènan utawa perbaikan Piranti Lunak, Situs Web Resmi utawa alasan karakter teknis utawa administratif liyane Kontraktor pengin mbatalake panentu Layanan sawise kabar awal saka Pangguna kanthi cara sing kasedhiya .

4.3. Pangguna bakal alamat layanan dhukungan teknis ing situs web resmi utawa ngirim panjaluk menyang Kontraktor sajrone kabeh kesahihan Perjanjian kasebut. Kabeh instruksi utawa panjaluk Pangguna menyang layanan dhukungan teknis bakal dikirim saka bagean khusus Situs Web Resmi kanthi nggunakake Akun utawa liwat email sing dikonfirmasi dening pangguna minangka duweke lan dikelola dening pangguna. Ing kasus kasebut, Kontraktor ora tanggung jawab kanggo nindakake instruksi apa wae sing ditampa dening layanan dhukungan teknis saka email kasebut, yen mengko manawa instruksi durung dikirim dening pangguna utawa miturut kekarepan pangguna.

4.4. Kontraktor nolak tanggung jawab babagan kualitas, keamanan utawa kehandalan Layanan, Pangguna negesake manawa dheweke ngerti lan nampa penolakan kasebut. Kontraktor ora nyedhiyakake jaminan utawa janji langsung sing ana gandhengane karo kualitas, keamanan lan kehandalan Layanan. Kontraktor nolak kabeh jaminan lan deklarasi sing tersirat kalebu ing antarane jaminan babagan merchantability, korespondensi karo tujuan apa wae, hak properti, akurasi data lan ora nglanggar hak. Yen pangguna ora kepenak karo Layanan, Panganggo nduweni hak kanggo mungkasi konsumsi Layanan lan mbubarake Perjanjian kasebut sesuai karo para.12.2. saka kene, lan pembubaran kasebut minangka siji-sijine cara kanggo nglindhungi ukum saka Panganggo.





5. Data lan Rahasia

5.1. Kontraktor bakal nglumpukake, nggunakake, nyimpen lan ngirim data ing Pangguna lan Klien sajrone kabeh masa validitas Perjanjian lan nggunakake, nyimpen lan ngirim data babagan pangguna lan Klien sawise mungkasi Perjanjian kasebut sesuai karo Privasi Kebijakan

Sawise ngrampungake Perjanjian, pangguna menehi Kontraktor persetujuan sing lengkap lan tanpa syarat kanggo nglumpukake, nggunakake, nyimpen lan ngirim data babagan pangguna.

5.2. Pangguna kudu maca kanthi tliti lan nganalisa kabeh teks Kebijakan Privasi sadurunge panggunaan Layanan, dene Kebijakan Privasi minangka bagean integral saka Perjanjian kasebut lan ngatur proses kabeh data sing ditampa dening Kontraktor (kalebu data pribadi).

5.3. Pangguna nggawe manawa Klien sinau kanthi tliti lan maca teks lengkap Kebijakan Privasi sadurunge nggunakake Layanan. Kontraktor ora tanggung jawab marang Klien babagan nglumpukake, nggunakake, nyimpen lan ngirim data ing Klien.

Sadurunge nyedhiyakake kesempatan kanggo nggunakake Piranti Lunak menyang Klien, Pangguna bakal nampa persetujuan Klien kanthi lengkap lan tanpa syarat yen Kontraktor bakal nglumpukake, nggunakake, nyimpen lan ngirim informasi babagan Klien.

5.4. Kabeh informasi babagan Kontraktor, Layanan, Piranti Lunak lan Situs Web Resmi sing dadi dikenal karo Klien dianggep rahasia. Pangguna kudu nyegah pambocoran data rahasia kanggo wong katelu, ora kalebu panentu data kasebut menyang Klien kanthi jumlah sing cukup lan cukup kanggo njamin akses menyang Piranti Lunak.





6. Non-kompetisi

6.1. Kontraktor kudu nyegah kegiyatan sing tujuane kanggo saingan karo pangguna sadurunge Klien nalika diwenehake menyang Klien layanan sing padha karo sing diwenehake menyang Klien dening pangguna.

Nanging, ora ana apa-apa ing Perjanjian kasebut sing bakal nglarang Kontraktor nggawe Perjanjian, analog utawa substansial padha karo Perjanjian sing diwenehake karo wong sing Klien.





7. Aplikasi dening Pangguna

7.1. Kabeh aplikasi, alamat lan keputusan Pangguna babagan amandemen pesenan ketentuan Layanan yen amandemen kasebut diidini bakal ditindakake liwat Akun pangguna lan bagean lan kolom sing gegandhengan ing situs web resmi.

7.2. Pangguna bakal ndhelikake lan supaya ora ngeculake data identifikasi sing digunakake kanggo manajemen Akun kanggo wong katelu. Kabeh tumindak sing ditindakake liwat Akun Pangguna diakoni sing ditindakake dening Pangguna utawa wong sing wis sah dening Panganggo, utamane yen tumindak kasebut mbutuhake debiting Akun Pribadi pangguna utawa biaya tambahan utawa biaya sing ora dikarepake.





8. Watesan Kewajiban Kontraktor

8.1. Para Pihak setuju manawa tanggung jawab legal Kontraktor diwatesi kaya ing ngisor iki: utawa Kontraktor, utawa perusahaan afiliasi, cabang, karyawan, pemegang saham, pemasok, direktur utawa wong liya sing ana gandhengane karo Kontraktor ora duwe tanggung jawab bebarengan kanggo ing ngisor iki: a) rugi ing sadhuwure jumlah sing padha karo kaping pindho saka pambayaran pungkasan pangguna; b) kerugian tartamtu, ora disengaja, ora langsung, conto utawa sabanjure, ilang kemungkinan nggunakake, ilang bathi utawa ilang data utawa bathi tumrap pangguna, Klien utawa pihak katelu amarga panggunaan Layanan kasebut. Watesan tanggung jawab kasebut minangka salah sawijining dhasar Perjanjian sing disimpulake ing antarane Kontraktor lan Pangguna, yen ora ana Perjanjian kasebut ora bakal rampung utawa syarat-syarat kanggo panentu Layanan bakal beda.

Watesan tanggung jawab sing diwenehake bakal ditrapake tanpa preduli manawa

1) keluhan diajukake miturut Perjanjian, pelanggaran sipil, tumindak legal utawa pendapat legal liyane;

2) Kontraktor ngerti utawa bakal ngerti kemungkinan kerugian kasebut;

3) obat sing diwatesi diwatesi ing bagean tartamtu gagal dadi tujuwane.

8.2. Kasedhiya skala watesan kewajiban sing ditemtokake ing para. 8.1. iki ngluwihi skala watesan tunjangan minimal sing ditemtokake dening undang-undang sing ditrapake, skala watesan tanggung jawab minimal kaya sing ditemtokake dening undang-undang sing ditrapake bakal menang.

8.3. Kontraktor ora tanggung jawab kanggo nggunakake utawa nyedhiyakake informasi sing ora nyukupi nalika registrasi ing Situs Web Resmi, lan yen kasunyatan panggunaan informasi sing ora cukup ditetepake, Kontraktor duwe hak kanggo mungkasi layanan kasebut. Watesan tanggung jawab Kontraktor sing kasebut ing ndhuwur bakal ditambah karo wong sing menehi informasi sing ora nyukupi, uga kanggo wong sing data diwenehake (tanggung jawab sadurunge wong kasebut dicekel dening wong sing menehi informasi babagan wong liya).





9. Tanggung Jawab saka Panganggo

9.1. Pangguna kudu tanggung jawab lengkap lan tanpa wates kanggo nindakake kewajiban miturut Perjanjian kalebu tanggung jawab kanggo:

a. netepi Aturan Layanan lan Kebijakan Privasi;

b. menehi perhatian Klien babagan Aturan Layanan lan Kebijakan Rahasia lan tundhuk karo Aturan Layanan lan Kebijakan Privasi;

c. pelaksanaan pembayaran miturut urutan sing ditemtokake ing Perjanjian;

d. pembayaran kanthi mandhiri lan lengkap karo Klien;

e. kegiatan sing ora kasebut ing Perjanjian nanging bisa nyebabake kerusakan reputasi bisnis Kontraktor utawa nglanggar kondisi bisnis Kontraktor.

f. kerusakan utawa kerugian liyane sing ditindakake ing Kontraktor yen kasedhiya langsung utawa ora langsung karo tumindak utawa tumindak pangguna, utawa ora netepi kewajiban langsung utawa sing diwenehake.





10. Pasukan keagungan

10.1. Para Pihak dibebasake saka tanggung jawab amarga sebagean utawa kabeh gagal nindakake kewajiban miturut Perjanjian kasebut yen ora ana asil amarga ana alangan alam sing luar biasa sing kedadeyan sawise Perjanjian kasebut rampung. Halangan alam sing luar biasa kasebut kalebu khusus kedadeyan sing ora bisa dikendhaleni Partai lan Partai kasebut ora tanggung jawab karo kedadeyan kasebut, utawa ora bisa ngindhari utawa ngatasi, utamane banjir, kebakaran, gempa bumi, letusan vulkanik, tsunami, kacilakan antropogenik alam, serangan nasional, perjanjian internasional sing nglarang operasi sing tundhuk implementasine ing framework Perjanjian, tumindak (inaction) institusi negara lan (utawa) pejabat negara, kegiatan ilegal wong katelu. Kahanan sing ngilangi tanggung jawab saka Partai kalebu peraturan pamrentah utawa keputusan lembaga negara sing ora bisa netepi kewajiban dening Para Pihak.

10.2. Partai kasebut nggunakake hambatan sing asipat mirunggan kudu ngandhani Partai liyane kanthi nulis sajrone 5 dina babagan halangan alam sing luar biasa kasebut lan mbuktekake kedadeyan kasebut kanthi dokumen resmi ruang perdagangan lan industri sing relevan utawa institusi kompeten liyane ing negara kasebut.

10.3. Kasedhiya manawa ana sing kasebut ing ndhuwur para. 10.1 babagan halangan kasebut langsung mengaruhi kewajiban ing jangka wektu sing ditemtokake ing Perjanjian, istilah kasebut bakal ditundha kanthi sah sajrone validitas tumindak sing relevan.





11. Ukum lan Resolusi Sengketa sing Dibatoni

11.1. Miturut persetujuan Para Pihak, undhang-undhang sing ditrapake yaiku ukum Inggris lan bakal ditrapake babagan:

a. Persetujuan, kesahihan, amandemen lan mandap;

b. Kewajiban Para Pihak sing ditemtokake dening Perjanjian kasebut, uga sing ora kasebut ing Perjanjian kasebut, nanging ana gegayutane lan dianggep ana gandhengane karo Perjanjian kasebut;

c. Kesepakatan lan perselisihan Para Pihak sing ana gandhengane karo implementasi Perjanjian kasebut.

11.2. Para Pihak kepenginan ngrampungake masalah sing ora setuju liwat negosiasi lan kesepakatan. Nanging, ora bisa ditindakake, kanthi inisiatif penggugat apa wae perselisihan bakal diajokake kanggo diselesaikan menyang Pengadilan Arbitrase Internasional ing Kamar Dagang lan Industri Belarus.





12. Validitas lan Pungkasan Prajanjian kasebut

12.1. Persetujuan kasebut wiwit diwiwiti wiwit tanggal tondo asto lan bakal ditrapake nganti tanggal dipungkasi sesuai karo prosedur sing ditemtokake ing para. 12.2 - 12.4 ing kene.

12.2. Pangguna duwe hak nolak kanggo nglakokake Perjanjian kasebut lan nggunakake Layanan nalika menehi kabar marang Kontraktor.

Yen Pangguna mundur saka Perjanjian lan saldo Akun Pribadi kasebut positif, Pangguna bakal njaluk mbalekaken saka Kontraktor. Pengembalian dana bakal ditindakake miturut prosedur sing ditemtokake ing para. 3.7. iki, dene perjanjian kasebut bakal dianggep dibubarake wiwit wayahe transaksi mbalekake menyang pangguna dening Kontraktor.

12.3. Kontraktor duwe hak mundur saka Perjanjian kasebut kapan wae sawise diwenehi kabar babagan Pangguna, yen:

a. Pangguna nglanggar kondisi Perjanjian, Kebijakan Privasi utawa Aturan Layanan;

b. Tumindak utawa ora tumindak Pangguna nyebabake karusakan utawa kerugian ing Kontraktor, Klien, Pangguna liyane utawa klien pangguna liyane;

c. Pangguna nglanggar persyaratan nalika ora mbukak data rahasia sing ditemtokake ing Perjanjian kasebut.

Kasedhiya Kontraktor mundur saka Perjanjian kasebut kanthi syarat-syarat sing kasebut ing para. 1 iki,

a. Kontraktor duwe hak supaya ora mbalekake pangguna ing jumlah sing ana ing Akun Pribadi. Jumlah kasebut bakal diakoni minangka penalti sing ditahan dening Kontraktor amarga nglanggar kewajiban pangguna.

b. Perjanjian kasebut bakal dianggep dibatalake wiwit tanggal Kontraktor ngabari pangguna babagan mundur saka Perjanjian kanthi cara apa wae sing wis ditemtokake ing para. 13.4 ing kene.

12.4. Kontraktor duwe hak kapan wae kanggo mundur saka Perjanjian nalika menehi kabar babagan Pangguna, kalebu kasus nalika penarikan kasebut ora ana gandhengane karo pelanggaran sing ditindakake dening pangguna. Yen Kontraktor mundur saka Perjanjian kasebut miturut ketentuan sing ditemtokake ing paragraf sing diwenehake ing kene lan Akun Pribadi saka Panganggo positif, Kontraktor bakal menehi Pengembalian dana marang Panganggo sajrone 30 (telung puluh) dina wiwit dina mundur saka Persetujuan ing jumlah sing padha karo jumlah ing Akun Pribadi saka Panganggo, lan Perjanjian kasebut bakal dianggep dipungkasi wiwit wayahe transfer dhuwit ditransfer menyang pangguna.





13.1. Panentu Umum

13.1. Para Pihak setuju manawa Perjanjian kasebut wis ana ing wektu sing tepat lan efek legal kanggo Para Pihak:

a. Perjanjian kasebut rampung dening Para Pihak kanthi ngganti salinan Perjanjian kasebut, kalebu versi dokumentasi sing wis dipindai sing ditandatangani dening perwakilan Partai sing sah kanthi sah uga yen salinan kasebut dikirim liwat email;

b. samubarang amandemen lan tambahan ing Perjanjian sing disusun kanthi urutan sing padha karo prosedur ing para. a. iki;

c. kabeh dokumentasi sing ana gandhengane karo implementasi Perjanjian kasebut kalebu surat, kabar, invoice lan liya-liyane sing dikirim liwat email kanthi dokumen sing wis dipindai sing ditandatangani kanthi sah dening wong sing sah.

13.2. Kebijakan Privasi lan Aturan Layanan minangka bagean integral saka Perjanjian kasebut.

Kanthi ngetik Perjanjian kasebut, Panganggo negesake manawa tundhuk marang Kebijakan Privasi lan Aturan Layanan lan ngakoni manawa Kebijakan Privasi lan Aturan Layanan kasebut kaiket karo pangguna.

Pangguna negesake lan setuju manawa Kontraktor duwe hak kanggo ngowahi lan (utawa) ndandani Aturan Layanan lan (utawa) Kebijakan Privasi. Kontraktor ngabari pangguna babagan perubahan utawa amandemen kasebut. Yen Pangguna terus nggunakake Layanan sawise kabar kasebut, bakal diakoni minangka idin kanggo perubahan lan (utawa) amandemen Aturan Layanan lan (utawa) Kebijakan Privasi

13.3. Kontraktor duwe hak ngganti jeneng domain situs web resmi utawa ngganti situs web resmi. Kontraktor bakal menehi informasi marang Panganggo babagan pangowahan kasebut lan nindakake kabeh langkah sing bisa ditindakake kanggo minimalake gangguan nalika nyedhiyakake Layanan kasebut.

13.4. Kabar Kontraktor menyang Pangguna bakal dianggep amarga:

a. dikirim menyang pangguna ing alamat email paling anyar sing dikenal karo Kontraktor.

b. dikirim menyang pangguna kanthi nulis kanthi alamat paling anyar sing dikenal karo Kontraktor.

c. diterbitake dening Kontraktor ing Situs Web Resmi.

d. dikirim menyang pangguna kanthi pribadi.

Pangguna bakal mriksa informasi rutin sing diterbitake ing situs web resmi babagan kasedhiyan notifikasi dening Kontraktor (khususe notifikasi babagan amandemen Aturan Layanan utawa Kebijakan Privasi) lan njaluk ngerti isi kabar kasebut.

Pangguna kudu njamin panrima korespondensi ing alamat pos sing diwenehake menyang Kontraktor dening Pangguna.

Pangguna kudu njamin nampa korespondensi email ing alamat email sing diwenehake menyang Kontraktor dening pangguna.