Iklan Froggy

Coba Jaringan Iklan Paling Apik.

Iklan Cerdas Kanggo Bisnis Progresif.

FroggyAds.com minangka Platform Pariwara Swara Inovatif. Fokus ing Asil, Obrolan lan ROI.
Entuk level sukses anyar. Kita nawakake statistik wektu nyata, opsi penargetan lanjutan, tagihan adhedhasar CPM & CPC, lan optimalisasi kampanye lanjutan. Ngontrol saiki!

Sampeyan Bisa Tuku Iklan push, iklan Spanduk, Iklan pribumi, Lalu lintas pop lan iklan Video.

Jalanake CPA, CPL, PPI, CPI, CPM lan CPS.

Entuk Akses menyang Liwat 100+ Sumber Lalu Lintas Top Saka Dashboard, Sampeyan Mung Siji Pencet.

PELAJARAN CASE sing NGUNTENI

Kampanye Nyata Digawe dening Pengiklan Kita Klebu Bukti Screenshot.

jaringan iklan

Lotre

ROI On 643%

jaringan iklan sing paling apik

Pacaran Umur 21+

332 Konversi Ing 6 Jam

Lowongan

499 Dina Konversi 1

jaringan pariwara

Android App Instal

1327 Konversi dina 1 dina

ROI ing 214%

Pil Ngurangi Bobot

Bathi dina kapisan: $ 11.734,92

jaringan iklan 2020

Casino online

ROI kanthi 100% Kanthi Penawaran CPA

pariwara online

Finance

ROI High Crazy ing 1838%

Belanja Online

457 Konversi 12 Jam Pertama


Platform Pariwara Menang Penghargaan Kita Luwih Liwat

41+ Milyar Kesan Saben Dina.

Nambah lalu lintas lan ROI sampeyan.


30+ milyar kesempatan iklan Notifikasi Push saben dina. (BPK bid minimal $ 0.003)

5+ milyar kesempatan Tampilake iklan saben dinane. (CPM tawaran minimal $ 0.10)

2+ milyar kesempatan iklan Native saben dina. (CPM tawaran minimal $ 0.10)

2+ milyar kesempatan iklan Popup / Popunder saben dina. (CPV bid minimal $ 0.0001)

2+ milyar iklan pangalihan, iklan kontekstual, ekstensi browser saben dina. (CPV bid minimal $ 0.0001)

Sampeyan bisa nggawe kampanye kanthi target konversi, teknologi tuku Programmatic, sing ngidini sampeyan entuk asil sing paling akurat.
Pengiklan bisa njupuk kauntungan saka ngoptimalake algoritma kanthi nemtokake target konversi.
ROI sampeyan saka pariwara ing FroggyAds bakal terus nambah. Saya suwe kampanye, luwih akeh kesempatan kanggo sinau saka prilaku kepungkur lan nyetel dhewe kanggo dituduhake menyang pangguna sing paling bisa dadi klien sampeyan. Ngenteni apa maneh?

nampa Lalu Lintas Kualitas Tinggi, Performa Dhuwur lan Aman!

Entuk kontrol absolut lan atur kampanye kanthi gampang nganggo platform mandhiri kanggo para pengiklan!

Ewonan pemasar afiliasi, pangembang seluler lan perusahaan online wis nggunakake FroggyAds.com kanggo nuntun lalu lintas, entuk petunjuk lan nambah penjualan.

kampanye pariwara

Pariwara Gedhe

Pariwara ing kabeh jaringan utama Web saka siji antarmuka pangguna.

pariwara kanggo perusahaan

ROI Tracker

Tambah kode skrip menyang situs web sampeyan lan lacak konversi kanthi cepet.

Panggenan

Tujuan Kampanye

Setel target miturut kesan, klik, keterlibatan situs lan konversi.

entuk lalu lintas kanggo situs web

Target Piranti

Target piranti seluler, tablet lan desktop liwat sistem operasi.

media pariwara kanthi online

Target GEO

Nampa pengunjung saka negara tartamtu, negara bagian, kutha utawa wilayah DMA.

pariwara nganggo ponsel

Penargetan Browser

Entuk pengunjung saka browser tartamtu utawa dhaptar kalebu.

pariwara lan penerbitan

Laporan Wektu Nyata

Goleki statistik kanthi wektu nyata kanthi klik, konversi, kesan lan tawaran.

agensi pemasaran digital

GA Itrasi

Sambungake lan kumpulake data karo Google Analytics nggunakake makro.

pariwara ing internet

Dukungan Dhukungan

Tim dhukungan kita siyap nyedhiyakake pitulung khusus kanggo sampeyan 24/7.


Tuku Lalu Lintas Situs Web Kanthi Murah

Nampa Lalu Lintas Berkualitas Tinggi, Performa Dhuwur Lan Aman kanggo Merek Saka SSP Top!

FroggyAds.com minangka platform tuku media sing nyambung menyang luwih saka 85 sumber lalu lintas ing saindenging jagad

Tujuane yaiku nyedhiyakake plancongan iklan sing paling apik ing situs web lan aplikasi sing paling apik.

Apa sing Bisa Meningkatake Froggyads.com?

media pemasaran pariwara

Ningkatake Konversi

Gawe petunjuk & dhaptar.

agensi marketing

Ngedongkrak Sales

Ndhukung tuku online.

lalu lintas luwih akeh

Ndhuwur App

Tambah undhuhan app.

jaringan cpm

Ningkatake Brand

Nambah kesadaran merek.

Platform Pariwara

Ningkatake Arbitrase Iklan

Maksimalake penghasilan pariwara.

perusahaan media pariwara

Ningkatake Keterlibatan

Nambah tampilan kaca situs web.

iklan

Ningkatake Video

Nambah tampilan video.

perusahaan iklan web

Ningkatake Alexa

Nambah peringkat Alexa.


Babagan Platform Kita

Platform mandhiri minangka salah sawijining solusi paling apik kanggo tuku lan adol lalu lintas. Pengiklan, pembeli media lan pemasar afiliasi bisa nyiyapake kampanye kanthi macem-macem opsi penargetan lan unit iklan kanggo nggayuh pamirsa sing dikarepake. Kita ngerti data minangka kunci sukses akeh kampanye. Pramila kita nawakake macem-macem saringan ing laporan supaya sampeyan bisa nyuda informasi sing tepat sing dibutuhake kanggo ngoptimalake.

pariwara tampilan seluler

Hak Cipta FROGGY ADS 2020. Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang