Format Pariwara

Kita nyedhiyakake media sing paling efektif kanggo ROI paling dhuwur.

push Notifikasi
Iklan Notifikasi Push

Push Notification minangka cara sing inovatif lan ramah pangguna kanggo nyambung karo target pamirsa. Sampeyan bisa nambah keterlibatan kanthi konten kanthi nyata lan menehi pengalaman pangguna sing positif kanggo para pelanggan.

tampilan
Ads banner

Iklan tampilan utawa spanduk minangka salah sawijining cara iklan digital sing paling populer lan tradisional. Iklan tampilan nggawe kesadaran lan pangenalan merek. Platform iklan Froggy Ads ndhukung kabeh ukuran spanduk IAB standar.

native
Ads native

Iklan pribumi minangka integrasi konten pemasaran karo situs web utawa layanan kanthi cara sing cocog karo materi liyane sing ditampilake ing babagan konten utawa gayane. Iklan asli luwih narik kawigaten tinimbang spanduk.

Video
Video Ads

Video online minangka cara sing paling efisien kanggo ngiklanake. Pariwara video Froggy Ads pancen larang regane, bisa dilacak, bisa dadi target banget, saengga sampeyan bisa menehi pesen ing ngarep eyeballs tengen kanthi asil maksimal.

Pop-ing
Iklan Pop-under

Jinis jendhela layar wutuh sing mbukak ing mburi jendela browser situs web. Beda karo iklan pop-up, sing mbukak ing jendhela browser, pop-under ora ngganggu nalika ndhelikake ing sisih mburi windows liyane. Format iklan pop-under digunakake kanthi akeh ing pariwara digital.

Pop-up
Iklan Pop-up

Jinis jendhela layar wutuh sing mbukak liwat jendela browser situs web. Beda karo iklan pop-under, sing mbukak ing mburi jendhela browser, pop-up luwih ngganggu amarga nutupi windows liyane. Iklan pop-up uga bisa ngemot game, audio utawa video kanggo narik pengunjung.

Interstitial
Iklan Interstitial

Iklan interstitial minangka kaca kebangkrutan layar lengkap sing ngemot antarane kaca sesi pangguna kanggo wektu tartamtu. Iklan interstitial minangka salah sawijining format iklan sing paling populer amarga tingkat kesan sing dhuwur kanggo nambah undhuhan lan bathi.

pirsawan
Iklan Pamirsa

Pemirsa utawa Pamirsa sing Diverifikasi mbukak jaringan utawa RON. Opsi tuku media iki ditampilake lan muter iklan ing situs web lan kaca jaringan. Iki digunakake kanggo arbitrase iklan lan keterlibatan situs web. Pemirsa nawakake filter IAS lan DoubleClick.

Model Pricing

Kita nggawe struktur mbayar fleksibel kanggo saben target lan anggaran. Platform kita bisa digunakake ing sistem penawaran wektu nyata (RTB). Yen nawarake tawaran sing luwih dhuwur, luwih becik sampeyan bakal entuk dhaptar iklan.

CPV

CPV

$0.0001

  • Mbayar kanggo pengunjung

CPM

CPM

$0.10

  • Mbayar tampilan iklan

CPC

CPC

$0.003

  • Mbayar kanggo klik

Pariwara nganggo telung langkah: Ndhaptar, setor dhuwit lan wiwiti lalu lintas. Gampang banget!

Ndaftar saiki

Hak Cipta FROGGY ADS 2020. Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang