Iklan Froggy

Kita kene kanggo njawab pitakon umum sampeyan.

FAQ

Pengiklan

Apa Sing Dashboard?
Dashboard sampeyan minangka kaca awal nalika mlebu. Dashboard sampeyan ngidini sampeyan duwe ringkesan kabeh informasi saka Saldo, Belanja Dina Iki, Belanja Wingi, Total Belanja, Total Pembayaran, Pembayaran Pungkasan, Kesan kanggo sedina kasebut.

^ Bali menyang ndhuwur

Kepiye Nggawe Kampanye?
Ing dashboard sadawane sisih ndhuwur, ana tab kampanye, klik banjur sampeyan bisa nambah kampanye ing kene. Utawa ing dashboard sampeyan, ing sisih tengen dashboard ing "ringkesan akun" sampeyan bakal weruh tombol dropdown "BARU", klik banjur klik "Kampanye".
* Sampeyan kudu nggawe kampanye sadurunge nggawe Pariwara *

^ Bali menyang ndhuwur

Apa cap kesan saben dina ing level Kampanye?
Iki minangka fitur sing bisa digunakake yen sampeyan pengin nyetel tutup kesan kanggo kabeh kampanye. Nalika kampanye tekan tutup kesan, kampanye bakal mandheg. Sampeyan uga duwe kemampuan kanggo nyetel cap kesan saben iklan, sing umume digunakake. Tujuane yaiku fitur yaiku, umpamane, sampeyan duwe 10 pariwara ing kampanye, lan sampeyan pengin total 1,000,000 tayangan tanpa preduli server pariwara sing luwih akeh kesan utawa ora, mula sampeyan bakal nemtokake 1,000,000 minangka tutup kampanye. Nanging yen sampeyan pengin saben pariwara menehi 100,000 kesan saben (10 iklan, sing nambah nganti 1,000,000), mula sampeyan ora bakal menehi tutup tayangan ing level kampanye nanging nyiyapake tutup tayangan saben pariwara.

^ Bali menyang ndhuwur

Kepiye Nggawe Iklan?
Sampeyan kudu nggawe kampanye dhisik sadurunge bisa nggawe pariwara. Pariwara disarang ing kampanye. Ing dashboard sampeyan ing sisih ndhuwur klik Kampanye, banjur klik menyang kampanye, lan saka kono sampeyan bisa nggawe pariwara. Utawa, sampeyan uga bisa nggawe pariwara anyar saka dashboard, ing sisih tengen dashboard kanthi "ringkesan akun", sampeyan bakal weruh tombol dropdown "BARU", klik banjur klik "Iklan".

^ Bali menyang ndhuwur

Kepiye Aku Klone Iklanku?
Sampeyan duwe pilihan kanggo kloning Kampanye lan Iklan. Kanthi kloning, iki bakal ngirit wektu sampeyan kanthi nggawe pariwara kanthi setelan / opsi target sing padha. Sampeyan duwe katrampilan kanggo ngganti kreatif utawa tag, yen sampeyan kudu dikloning supaya tetep tetep nyetel target sing padha nanging pengin ditrapake kanggo kreatif pariwara anyar.

Ex: iki apik nalika sampeyan pengin pamisah tes ing antarane "PopUp" lan "PopUnder". Yen sampeyan wis duwe kampanye nyembul langsung lan pengin nyiyapake kampanye sing padha, nanging nyoba popunder, sampeyan mung Klone nanging ngganti "Jenis Iklan".

^ Bali menyang ndhuwur

Opsi Target Apa sing Diidini?
Target Target Carriers Target
Sistem operasi
browser
Desktop utawa Mobile
Negara

^ Bali menyang ndhuwur

Kepiye Aku Golek Operator Khusus Negara?
Sampeyan bisa nggunakake Google utawa mesin telusuran liyane kanggo nemokake kabeh operator sing ana ing negara tartamtu kanggo nemokake dhaptar lengkap.

^ Bali menyang ndhuwur

Ora Bisa Golek Pembawa sing Sampeyan Goleki?
Coba Google utawa mesin telusuran liyane lan deleng manawa operator kasebut duwe jeneng alternatif, kaya ing ngisor iki kabeh perusahaan sing padha, nanging Telcel ora ana sing ndaftar ing platform.

Telcel
Amerika Movil
Claro

^ Bali menyang ndhuwur

Apa Sampeyan Nduwe Kategori Saluran?
run-of-network - Ora bisa nampa ketelanjangan, iklan seksual, 18+ konten / kreatif, download (nganyari flash / java).
diwasa - Situs web diwasa, nampa iklan diwasa lan mainstream.
piranti lunak - Nampa kabeh.

^ Bali menyang ndhuwur

Negara endi sing duwe volume paling akeh?
Kita ora bisa nyedhiyakake jumlah sing akurat amarga volume / lalu lintas mesthi fluktuasi. Yen tawaran cukup kompetitif, mula ora masalah.

^ Bali menyang ndhuwur

Apa Macro Sampeyan?
Mangga deleng dhaptar makro ing ngisor iki, sampeyan uga bakal bisa ndeleng kabeh makro kasebut sing kacathet ing kaca nggawe iklan

[CLICK_ID] - ngasilake ID klik unik
[MACMD5] - ngasilake hash Mac MD5
[IFA] - ngasilake piranti IFA
[PUB_IAB_CAT] - ngasilake kategori IAB penerbit
[HTTP_REFERRER] - ngasilake referrer HTTP kanggo pengunjung
[DOMAIN] - ngasilake jeneng domain
[IMPRESSION_ID] - ngasilake ID kesan unik
[USER_ID] - ngasilake ID unik pengunjung
[WINNING_PRICE] - ngasilake rega kesan kesengsem
[CAMPAIGN_ID] - ngasilake ID kampanye unik ing sistem kita
[CREATIVE_ID] - ngasilake ID kreatif unik ing sistem kita
[SSP_ID] - ngasilake ID SSP sing unik
[PUBLISHER_ID] - ngasilake ID unik saka penerbit sing bisa ngemot sawetara situs web
[SITE_ID] - ngasilake ID situs web sing unik
[PLACEMENT_ID] - ngasilake ID panempatan iklan sing unik
[Negara] - ngasilake jeneng negara
[SOURCE_ID] - ngasilake ID unik sumber lalu lintas sing kalebu ID publisher + ":" + site ID + ":" + ID penempatan
[KEYWORD] - ngasilake tembung kunci (yen ana)

[UNENCODED_CLICK_REDIRECT] - Ngasilake pangalihan klik sing ora dienkode
[ENCODED_CLICK_REDIRECT] - Pangalihan pangalihan klik sing dienkode
[DBL - ENCODED_CLICK_REDIRECT] - Ngalih pangalihan klik kaping pindho sing dienkode
[RANDOM_NUMBER] - Ngasilake nomer acak
[BID_ID] - Ngasilake ID bid unik

Monggo pass ID klik - [CLICK_ID] - ing salah sawijining paramèter UTM sing kasedhiya kanggo ngindhari bedane klik.

Tuladha: http://domain.com/?utm_source=[SOURCE_ID[&utm_ Medium=cpc&utm_campaign=dsp&utm_content=[CLICK_ID]

^ Bali menyang ndhuwur

Apa Unit Iklan sing Kasedhiya?
Kabeh Ukuran Iklan Spanduk Tampilan
Ads native
Pop-up
Pop-ing
Tab-pop
Interstitial

^ Bali menyang ndhuwur

Apa Disebut Impresi?
Tutup Kesan Saben Dina: Fitur iki mungkasi pengiriman ing "Iklan" yen tutup ketemu lan urip maneh ing dina sabanjuré (nalika tutup disetel saben dina).

^ Bali menyang ndhuwur

Apa tegese Metode Pangiriman "Cepet" utawa "Gamelan"?
Iki minangka algoritma babagan cara menehi kesan menyang pariwara, waca panjelasan ing ngisor iki;

Cepet - Kirimake kanthi cepet
Gamelan - Kanthi roto-roto menehi kesan sedina muput, kudu duwe kesan kesan saben dina 100,000 utawa luwih.

^ Bali menyang ndhuwur

Apa Disebut Frekuensi?
Fitur iki kanggo ngetrapake kaping pirang-pirang pangguna pangguna bakal ndeleng pariwara sampeyan sajrone wektu tartamtu. Sing paling umum digunakake yaiku 1/24 tegese pangguna mung bakal ndeleng pariwara sampeyan saben 24 jam sabenere.

^ Bali menyang ndhuwur

Apa SUBID lan kepiye cara nggunakake?
SUBID yaiku sing ngidini sampeyan ngoptimalake kampanye, saben SUBID nggambarake situs web sing dadi bagean saka jaringan sing ditampilake pariwara sampeyan. Sampeyan bisa narik laporan ing platform kanggo nemtokake SUBID sing nggawa konversi sampeyan, lan endi sing ora. Saka ing kono sampeyan duwe kemampuan kanggo dhaptar putih utawa dhaptar ireng SUBIDs sing ngidini sampeyan nggedhekake mbuwang plancongan sing digunakake kanggo sampeyan.

^ Bali menyang ndhuwur

Kepiye cara nglacak konversi?
Sampeyan bisa nggunakake piksel gambar utawa S2S (piksel server-kanggo-server) kanggo nglacak konversi.

^ Bali menyang ndhuwur

Apa sampeyan duwe instruksi kanggo ngetrapake piksel?
Ya, sampeyan bakal entuk pandhuan persiyapan ing email sambutan

^ Bali menyang ndhuwur

Apa aku bisa mblokir domain supaya pariwara ora ditampilake?
Ya ing kaca properti iklan sampeyan duwe kemampuan kanggo nambah domain sing bakal diblokir, mula pariwara sampeyan ora ditampilake ing domain kasebut.

^ Bali menyang ndhuwur

Apa Pembayaran sing Ditampa?
Kita nampa kabeh jinis Kertu Kredit, WebMoney, PayPal utawa Bank Wire.

^ Bali menyang ndhuwur

Apa Sampeyan Nduwe Kebijakan Pembayaran Balik?
Ya wis, kirim panjaluk saka platform lan pengembalian dana bakal ditanggepi sajrone 14 dina, bali menyang akun PayPal sampeyan.

^ Bali menyang ndhuwur

Apa Proses Persetujuan kanggo Pembayaran?
Yen sampeyan mbayar ing platform, dheweke disetujoni sajrone 24 jam (biasane luwih cepet). Kanggo Transfer Kawat amarga ana wektu tundha supaya kita nampa dana, nalika kita konfirmasi dana pungkasane bakal ditambahake ing saldo ing akun sampeyan.

^ Bali menyang ndhuwur

Apa Proses Persetujuan kanggo Iklan?
Iklan disetujoni utawa ditolak sajrone 24 jam, biasane luwih cepet saka iku. Anggere padha tundhuk karo pandhuan, mula bakal disetujoni.

^ Bali menyang ndhuwur

Alesan Kanggo Iklan Ditolak?
Alesan iklan sing ditolak mbukak ing jaringan bisa uga ana macem-macem sebab. Kita uga ndeleng setelan penargetan, tarif tawaran, kanggo mesthekake yen katon bener, amarga ora pengin sampeyan mbuang-buang dana amarga sampeyan nginstal setelan sing salah! Yen iklan ditolak sampeyan bakal entuk alasane, nanging sawetara alasan umum yaiku

  • Ora netepi syarat lan katemtuane
  • Iklan ora dimuat kanthi bener, pariwara kosong
  • Iklan nargetake saluran / kategori salah, kayata jaringan target target iklan diwasa
  • Target ora dipilih
  • Dhukungan Tech
  • Imbangan ora cukup
^ Bali menyang ndhuwur

Kepiye Cara Nganyari Informasi Akunku (ganti tembung sandhi)?
Nalika sampeyan mlebu platform ing sisih ndhuwur sisih tengen, ana tab sing diarani "Akun", klik lan iki bakal ngidini sampeyan nganyari informasi.

^ Bali menyang ndhuwur

Napa Iklan Kula Ora Entuk Kesan?
Priksa prekara pariwara kasebut ing platform, amarga ana sebab kenapa pariwara ora nampa kesan;

  • Priksa manawa "aktif" dicenthang ing setelan pariwara
  • Priksa kriteria penargetan (target wektu)
  • Akun sampeyan ora cukup saldo
  • Tanggal wiwitan bisa uga wis ditemtokake kanggo tanggal mbesuk
  • Tarif tawaran sithik banget

Yen ora ana sing ngetrapake, kirim pesen liwat dhukungan supaya bisa dingerteni kanggo sampeyan.

^ Bali menyang ndhuwur

Kepiye Priksa Sejarah Pembayaranku?
Ing login sampeyan ing sisih ndhuwur, ana tab sing diarani "Penagihan" klik ing kene, lan sampeyan bakal weruh riwayat pambayaran sampeyan kanthi kemampuan kanggo nambah keseimbangan.

^ Bali menyang ndhuwur

Kepiye Cara Narik Faktur saka Platform?
Ing login ing sisih ndhuwur, ana tab sing diarani "Penagihan", klik ing kene, lan sampeyan bakal bisa narik invoice saka kene.

^ Bali menyang ndhuwur

Apa Bid CPM Minimal Sampeyan?
Tawaran minimal gumantung yen iklan spanduk utawa kaca lengkap, lan negara sing sampeyan targetake. Sampeyan bisa ndeleng tawaran minimal ing kaca nggawe iklan.

^ Bali menyang ndhuwur

Apa Rata-rata Tawaran?
Tawaran rata-rata fluktuasi dadi ora ana wangsulan sing jelas sing bisa diwenehake ing kene. Yen sampeyan seneng inventaris, sampeyan kudu nambah tawaran kanggo entuk luwih akeh lalu lintas lan rotasi sing luwih apik sing bisa ngasilake asil sing luwih dhuwur.

^ Bali menyang ndhuwur

Apa Tarif Sampeyan Mahal?
Kita minangka platform lalu lintas sing bisa digunakake ing model penawaran. Sampeyan saingan karo pembeli liyane, mula tarif kabeh ditemtokake adhedhasar pengiklan liyane. Yen tawaran akeh, sampeyan kudu saingan karo para pembeli supaya bisa entuk lalu lintas, yen tawaran murah mula bakal luwih murah.

^ Bali menyang ndhuwur

Kepiye Aku Bisa Nggawe Lalu Lintas Liyane?
Yen sampeyan ora nampa jumlah lalu lintas sing dikarepake, coba tambahake tarif CPM, amarga tarif tawaran sampeyan bisa uga sithik banget lan saengga para pembeli liyane nawakake luwih dhuwur lan menangake lalu lintas.

^ Bali menyang ndhuwur

Kepiye Lalu Lintas Sampeyan Ora Ngonversi?
Ana macem-macem variabel kenapa lalu lintas bisa uga ora ngonversi. Kita duwe platform kepemilikan karo audit internal sing mblokir lalu lintas apus, lan menehi saran supaya para pembeli nggunakake perusahaan audit pihak kaping 3 kanggo mbantu nemtokake manawa lalu lintas sah. Anggere lalu lintas sah tinimbang kita ora bisa nyalahake sumber lalu lintas utawa platform amarga ora ana konversi. Ing ngisor iki minangka sebab umum kenapa sampeyan ora weruh konversi

  • Kaca pariwara sampeyan duwe kesalahan lan mula pangguna ora bisa ngrampungake
  • Tambah tarif bid, amarga para pembeli bisa uga mbukak pariwara sing padha lan njaluk pangguna ndeleng pariwara luwih dhisik, mula konversi bakal dadi ganti sampeyan
  • Gunakake sistem pelaporan kanggo mbantu nemtokake sumber sing bisa digunakake lan ngoptimalake kanggo entuk asil sing paling apik.
^ Bali menyang ndhuwur

Apa Jenis Pelaporan sing Ditampa?
Sistem pelaporan sing kuat ngidini sampeyan narik laporan kanthi rinci kanthi gampang. Pelaporan uga nyata-nyata.

^ Bali menyang ndhuwur

Hak Cipta FROGGY ADS 2020. Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang