DSP kanggo Agensi lan profesional

Platform RTB canggih kanggo pariwara program
Integrasi OpenRTB

Platform kasebut minangka kebanggaan lan kabungahan kita. Lan gaman rahasia sampeyan.

Kita wis ngembangake teknologi sing bakal menehi kontrol lengkap babagan tuku media digital. Supaya sampeyan bisa kanthi cepet ngrancang lan ngluncurake agen penawaran sing kuat menyang pasar kanggo nglakokake strategi programatis sing unik. Iki ngoptimalake dhewe. Dheweke pancen bakal nambah awake dhewe suwe-suwe.

Kita dhewe nggawe platform amarga ora ana liyane ing pasar sing cocog karo standar utawa spesifikasi. Lan kita seneng banget karo gaweyane. Meh padha karo klien kita.

Ndaftar saiki

Dipercaya dening Klien & Mitra

Tuku Media Nguatake Kanggo Merek & Agensi

Kita ngurmati lan bangga karo mitra

Keuntungan Liyane Sekilas

mangsa pariwara programmatic 2019

Kampanye Video

Sampeyan bisa ngunggah video Pra-muter, Mid-roll lan Post-roll utawa nggawe iklan VAST.

pariwara programatic 2020

Ngatur Dhiri utawa Diatur

Sampeyan bisa dipercaya tim sing duwe pengalaman kanggo ngatur kampanye pariwara.

pariwara programatic 2020

Dhukungan Multi-Anggota

Sampeyan bisa nggawe macem-macem pangguna kanthi macem-macem hak istimewa lan akses.

iklan programmatic google

Tag Iklan Pihak katelu

Sampeyan bisa nambah kreatif pihak katelu ing tag JS, format HTML utawa JavaScript.

apa pariwara program

Integrasi API

Sambungake pelacak web pihak katelu kanthi cepet lan gampang kanggo ROI sing luwih apik.

wiki pariwara program

Lalu Lintas Transparan

Kita nyedhiyakake transparansi lengkap saka inventaris Web lan In-App.

pariwara programatic 2020

Advanced Analytics

Laporan diwenehake kanthi real-time lan bisa diekspor ing file CSV utawa PDF.

pariwara programatic 2020

Manajemen Dhaptar

Tambah dhaptar putih utawa dhaptar ireng lan gampang integrasi karo macem-macem kampanye.

mangsa pariwara programmatic 2020

Tawaran PMP

Tambah penawaran Pasar Pribadi lan target properti bermutu.

Mitra Pasokan

Fitur

  • Format iklan kepemilikan, kalebu unit streaming metu sing wis disertifikasi karo dhukungan kanggo platform video utama
  • Antarmuka sing gampang digunakake kanthi ringkesan pasar lan agen penawaran, bisa diakses kanthi online
  • Bukak cepet lan mode ngluncurake majeng kanggo agen penawaran
  • Akses menyang algoritma optimisasi FroggyAds kepemilikan
  • Lacak konversi lan optimalisasi
  • Penawaran CPM
  • Target tembung kunci
  • Target penonton
  • Penargetan kode pos
  • Nglayani iklan internal kanggo video kanthi transkode otomatis kanggo kabeh piranti
  • Dhukungan kanggo Tag JS, Iframe, Tag HTML, VAST, VPAID lan MRAID
  • Format video metu lan streaming
  • Dhukungan kanggo format IAB utama, kalebu pop up, native, display lan video
  • Unggah kumpulan kreatif, kalebu unggah langsung saka alat kreatif utama
  • Infrastruktur global kanthi simpul ing 41 lokasi ing saindenging jagad
  • Penargetan kontekstual ing kabeh ijol-ijolan
  • Target maneh pamirsa
  • Target geo mudhun menyang kode pos
  • Target ISP utawa seluler-operator
  • Target IP
  • Penargetan topik lan kategori
  • Target basa
  • Target URL langsung
  • Browser, Sistem Operasi utawa nargetake kacepetan sambungan
  • Deteksi penipuan lanjutan kanthi integrasi menyang panyedhiya pihak katelu utama
  • Skor lan kontrol kualitas inventaris lan panempatan, kalebu faktor kayata keracunan kaca lan deteksi tabrakan iklan
  • Filter safety brand
  • Metrik keterampilan lan penargetan
  • Rembugan lan perdagangan ing pasar pribadi (PMP)
  • Mbangun pamirsa eksternal anyar
  • Jelajahi lan profilake pamirsa khusus
  • Manajemen tag bawaan
  • Contone penargetan feed data: Cuaca
  • Pisah dina (target wektu / dina minggu)
  • Tutup target frekuensi lan target target frekuensi
  • Data wektu nyata tanpa wektu tundha

Ngoptimalake pariwara digital sing bisa digunakake karo DSP kita. Ndaftar saiki

Hak Cipta FROGGY ADS 2020. Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang